3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Gol yemeden şampiyon oldular

GOL YEMEDEN NAMAĞLUP ŞAMPİYON OLDULAR

Bolu'da üniversiteler arası düzenlenen 2. Lig Grup Birinciliği karşılaşmalarında Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) dört maçı da kazanarak 12 puanla şampiyon oldu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi ve Doğu Akdeniz Üniversitesi'nin katıldığı Üniversiteler Arası 2. Lig Grup Birinciliği müsabakalarında ev sahibi AİBÜ, tüm karşılaşmaları kazanarak namaglup şampiyon oldu. 4-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen 2. Lig Grup Birinciliği'nin son karşılaşması Abant İzzet Baysal Üniversitesi ile Kocaeli Üniversitesi arasında oynandı. Müsabaka, Tokat'ta hain bir saldırı sonucu şehit olan 7 Mehmetçik için

saygı duruşuyla başladı. Rakibine göre üstün bir futbol sergileyen AİBÜ, Kocaeli Üniversitesi'ni 7-0 yendi. Karşılaşmanın ardından, Üniversiteler arası 2. Lig Grup Birinciliği kapanış töreni gerçekleştirildi.

Törende bir konuşma yapan AİBÜ BESYO Spor Müdürü Öğretim Görevlisi Necdet Esen, turnuvaya katılan tüm üniversite takımlarına teşekkür ederek, turnuvada dostluğun ve kardeşliğin kazandığını, böylesine güzel bir futbol turnuvasına ev sahipliği yaptıklarından dolayı da büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi. Ayrıca, AİBÜ futbol takımı bir ilke imza attı. Takım, turnuva boyunca hiç yenilmemekle birlikte kalesinde de gol görmedi.

Törenin sonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi. AİBÜ'nün şampiyon olduğu turnuvada ikinci Düzce Üniversitesi, üçüncü ise Osmangazi Üniversitesi oldu.

Centilmenlik ödülü ise Kocaeli Üniversitesi'ne verildi. Turnuva boyunca hiç mağlup olmayan ve hiç gol yemeyen Abant İzzet Baysal Üniversitesi Futbol Takımı, 1'incilik kupasını Rektör Prof. Dr. Atilla Kılıç'ın elinden aldı. Rektör Atilla Kılıç, tüm takımları tebrik ederken, AİBÜ'nün şampiyon olmasının kendisini gururlandırdığını söyledi.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Aralık 2009 Çarşamba 18:18:05
Güncelleme :9 Aralık 2009 Çarşamba 18:37:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?