3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Güller: Seri yakalamak zorundayız

Bank Asya 1. Lig'de Boluspor, kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 mağlup ederek, haftalar süren galibiyet hasretine son verdi.

Kendi sahasında oynadıkları karşılaşmadan 3 puan aldıkları için mutlu olduğunu ifade eden Boluspor Teknik Direktörü Serhat Güller, artık seri yakalamak zorunda olduklarını belirtti.

İki haftadan bu yana iyi futbol oynadıklarını belirten Güller, "Kasımpaşa maçında iyi futbol oynadık, ancak kazanamadık. Bu maçta da iyi oynadık ve 3 puanı kazandık. Gerçekten bizim için çok önemli bir üç puandı. Takım olarak eksiklerimiz olsa da zor bir maçı geride bıraktık. Bazı futbolcularımızın eksikleri var. Ilgar olsun, Tayfun olsun yeterince hazır değiller. Önemli olan 3 puandı. Önümüzde Sakaryaspor maçı var. Bu maçta da savaşarak, mücadele ederek 3 puanı alacağımıza inanıyorum. Hazırlıklarımız bu yönde olacak" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Suat Kaya ise, maç sonunda basın açıklamasına katılmayarak, yardımcısı Cemal Menteşe'yi basın odasına gönderdi. Karşılaşmayı değerlendiren yardımcı antrenör Cemal Menteşe, "İki takım açısından da kazanılması gereken bir maçtı. Maalesef 1-0 sahadan mağlup ayrıldık. Galibiyeti hak edecek bir futbol oynayamadık. Kötü bir günümüzdü. Boluspor'u tebrik ediyorum. Söylenecek fazla birşey yok" diye konuştu.

Boluspor Futbol Şube Sorumlusu Osman Gürsoy da, haftalardır ihtiyaç duydukları 3 puanı almanın sevincini yaşarken, taraftara teşekkür etti. Camia olarak mutlu olduklarını ifade eden Gürsoy, "Gerçekten galibiyet almaya ihtiyacımız vardı. Takımda moraller bu galibiyetle düzeldi. İnşallah bu böyle devam eder ve Sakaryaspor'u da yenip yolumuza devam ederiz" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2008 Pazar 22:54:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?