3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Güller transfer istedi

Boluspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'nın Side ilçesinde günde çift idmanla sürdürüyor.

Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, Pazartesi günü takımın kamp yaptığı otele giderek teknik heyetten bilgi alacak. İkinci yarıya güçlü bir kadroyla girmeyi hedefleyen Boluspor'da, yeni transferler İlyas Kahraman ve Gökhan Caba takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik Direktör Serhat Güller, yönetimden 2 mevkiye daha transfer yapılmasını istedi.

Sabah kondisyon ağırlıklı çalışma yapan Kırmızı-beyazlı ekip, akşam ise topla çalışarak hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Serhat Güller, çalışmaların çok iyi geçtiğini ifade ederek, "5-2 galip geldiğimiz Orduspor maçında takımımın oyunun anlayışını beğendim. Sahaya yansıtılan oyun kurgusu ikinci yarı için umut verdi. Yapacağımız hazırlık karşılaşmalarıyla eksiklerimizi görüp ikinci yarıya daha iyi başlamak istiyoruz. İkinci yarıda bambaşka bir Boluspor izlettirebilmek için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Yeni transferlerden tecrübeli futbolcu İlyas Kahraman ise, Boluspor'a şampiyonluk yaşamak için geldiğini söyleyerek, "14 yıl Süper Lig'de oynadım. Zaman zaman küme düşmemek için mücadele ettim, UEFA Kupası'nda mücadele verdim. Şimdi ise, çok farklı bir amaç için Boluspor'dayım. Benim için yeni hedefler, yeni başlangıçların olduğu bir dönem. Boluspor'da bu başlangıçlardan bir tanesi" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2009 Pazar 00:40:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?