3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Güz'den CHP'ye sert tepki

AK Parti Bolu İl Başkanı Mehmet Emin Güz, CHP İl Başkanı Tanju Özcan'ın Deniz Feneri davası ile ilgili yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.


Güz yaptığı açıklamada, CHP İl Başkanı Tanju Özcan'a, "Hiçbir biçimde kanıtlanmamış iftiraları gerçekmiş gibi, sanki ispatlanmış gibi Bolu halkına sunmak, hukukçu ahlakıyla, siyasetçi ahlakıyla bağdaşıyor mu?" diye sordu.


Güz, "Anlaşılan CHP, tarihe gömülürken, son olarak bir büyük iftiraya can simidi olarak sarılmış bulunmaktadır. Çirkin, seviyesiz manzaralar bunlar. İstediğiniz iftirayı uydurabilirsiniz, istediğiniz karalama yöntemini seçebilirsiniz. Ancak, gittiğiniz bu yol bu kez sizi bir daha barajın altından çıkmayacak derecede batıracaktır. Girdiğiniz bu bataklıkta çırpındıkça batacaksınız. Buradan CHP'nin avukat il başkanına sesleniyorum; hiçbir biçimde kanıtlanmamış iftiraları gerçekmiş gibi, sanki ispatlanmış gibi Bolu halkına sunmak, hukukçu ahlakıyla, siyasetçi ahlakıyla bağdaşıyor mu? Hiçbir delile dayanmayan, mahalle kahvesi üslubuyla yaptığınız açıklamaları, mantıksız iddialarınızı, bu çirkin iftiraları buyurun kanıtlayın. Eğer kanıtlayamazsınız, Bolu halkına buradan ilan ediyorum ki; müfterisiniz, ahlaksızsınız" dedi


Güz, haram yiyip yedirmediklerini belirterek, "Milletimiz bilmektedir ki, haram yemedik yedirmedik. Yetimin hakkını da yoksulun hakkını da sizin döneminizden kalma, sizin döneminizde semizleşmiş hortumculara yedirmediğimiz için bunca kıyamet kopartılmaktadır. Bütün olup bitenleri milletimiz ibretle izlemektedir. Elbette yaptıklarınızın bir bedeli olacaktır. 29 Mart gününü bekleyin, emin olun halkın cevabı gecikmeyecektir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2008 Çarşamba 14:15:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?