3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Güzel günler bizi bekliyor!

Bank Asya 1. Ligi'nin 19'uncu haftasında Orduspor'u 2-0 mağlup eden Boluspor'da büyük sevinç yaşanırken, maç sonrası taraftarlar futbolculara yoğun ilgi gösterdi.

İkinci yarının ilk galibiyetini kendi seyircisi önünde alan Boluspor'un Teknik Direktörü Serhat Güller, maç sonunda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yorucu bir Manisa yolculuğuna rağmen sahada mücadele edip maçı kazandıklarını belirten Güller, "Manisaspor karşısında iyi futbol oynamıştık ama sonunu getiremedik. Geçen hafta zaten iki günümüz yolda geçti. Temposu yüksek bir karşılama oynadık Manisa'da. Orduspor maçı da yorgunlukların olduğu bir maç oldu. Oyunun son bölümlerinde biraz yorulduk ama her şeye rağmen iyi top oynayıp maçı kazandık. Kazanmak için de her şeyi yaptık. İki topumuz direkten döndü. Sonuç olarak galip geldik. Diyarbakırspor'u yenip yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Orduspor Yardımcı Antrenörü Muhammet Dilaver, karşılaşma sonrası umutlu konuşarak, "Zor bir karşılaşma oldu. Puan veya puanlar almaya gelmiştik. Oyuna istediğimiz şekilde başladık. Maalesef talihsiz bir gol yedik. Yolumuza devam ediyoruz. İnşallah içerideki Rizespor maçında çıkış yakalamak istiyoruz. Güzel günler bizi bekliyor. Play-off oynayacağız diye iddialıyız" diye konuştu.

Galibiyete sevinen Boluspor Genel Kaptanı Osman Gürsoy ise yaptığı açıklamada, "Geçen hafta kaybettiğimiz Manisaspor maçının telafisi oldu. Oradan puanla dönmemiz gerekiyordu. Önümüzdeki maça bakacağız. Bundan sonraki maçlarda hedef ilk altıysa 3 puan şart" şeklinde konuştu.

Sahaya kaptan olarak çıkan tecrübeli futbolcu İlyas Kahraman, "Kamp dönemi bizim için iyi geçmişti. Manisa maçında galip gelmemiz içten bile değildi. Oyunumuz iyiydi. Bu haftaya yansıyacağını biliyorduk. Bu haftaki maça iyi hazırlandık. Ne de olsa genç bir takım. Tecrübe eksikliği var ama üstesinden geldik. İyi bir mücadele oldu. Benimde maç eksiğim var. Önümüzdeki günlerde taraftar daha iyi bir İlyas izleyecek" dedi.

Boluspor'un galibiyetinde büyük pay sahibi olan ve takımın ilk golünü kaydeden Fatih Gül ise, "Öncelikle Orduspor'u kutluyorum. İyi mücadele ettiler. Devre arası kampını çok iyi geçirdik. Manisaspor yenilgisiyle lige kötü başladık. Rakip çok iyiydi. Ama biz çok iyi bir ekip olduğumuzu biliyorduk. Bu maçı kazandık. Taraftara armağan olsun" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2009 Pazar 23:14:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?