26
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

Hayır Çarşısı'ndan hayırlı iş

Bolu Belediyesi çatısı altında faaliyetlerini sürdüren Hayır Çarşısı, Avrupa Öğrenciler Topluluğu'nun başvurusu üzerine 20 adet takım elbiseyi üniversite öğrencilerine verilmek üzere topluluğun koordinatörü Sinan Olguner'e teslim etti.


Hayır Çarşısı'nda yapılan törende konuşan Avrupa Öğrenciler Topluluğu koordinatörü Sinan Olguner, "Abant İzzet Baysal Üniversitesi Avrupa Öğrencileri topluluğu olarak bir çalışma başlattık. Üniversitemizde özellikle öğretmenlik bölümü okuyan öğrencilerimizden ihtiyacı olanları belirledik ve staja gidecek öğrencilerimizin takım elbiseye ihtiyaçları olduğunu tespit ettik. Bu konuda belediye ile irtibata geçtik. Başkanımız Alaaddin Yılmaz'ın yardımlarıyla böyle bir kampanya düzenledik ve 20 adet öğrencimize son derece kaliteli birer takım elbise aldık. Bundan dolayı belediye başkanımıza ve Hayır Çarşısına çok teşekkür ediyorum" dedi.


Törende yaptığı konuşmada, bir zamanlar kendisinin de öğrenci olduğunu belirterek, çektikleri sıkıntıları dile getiren Başkan Alaaddin Yılmaz, "Bunlar gerçekten ciddi bir firmanın sizlere verilmek üzere bıraktığı giysilerdir. Bizler de bilhassa üniversite öğrencilerine vermek istiyoruz. Bundan sonraki hayatınızda ve okul yaşamınızda başarılar diliyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2007 Cuma 12:29:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?