3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Hayırseverlerden anlamlı bağış

HAYIRSEVERLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ

Bolu'da hayırsever işadamları tarafından İzzet Baysal Devlet Hastanesi'ne bağışlanan özel odalar, poliklinikler, yoğun bakım bekleme odası ve mahkum koğuşunun açılışı görkemli törenle yapıldı.

İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne hayırseverler tarafından kazandırılan özel odalar, poliklinikler, yoğun bakım bekleme odası, oyun odası ve mahkum koğuşunun açılışları protokol üyeleri ve önde gelen isimlerinin yoğun katılımla yapıldı. Yapılan konuşmalarda, Bolu'nun sağlık alanında geliştiğini ve artık bölgedeki illere de hitap eden nitelikte bir değişim geçirdiğinin altı çizildi. Bolu'nun sağlık konusunda giderek büyüdüğünü ifade eden İzzet Baysal Devlet Hastanesi Başhekimi Hüseyin İka, Bolu'daki hastanelerin artık çevre illere de sağlık hizmeti verdiğini söyledi. Başhekim Hüseyin İka, "Biz bu noktaya çalışanlarımız ile beraber geldik. Bu gayretin yanı sıra hayırseverlerimiz de her zaman yanı başımızda bizlere yardımcı oluyor. Ben hastanemize en ufak yardımda bile bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bolu Milletvekili Metin Yılmaz ise Bolu'nun sağlık alanında gelişmesinin kendilerini gururlandığını kaydetti. Önceden kendilerini telefonla vatandaşların arayarak Ankara ya da başka büyük şehirlerde yoğun bakım ünitelerinde yer bulmak için ricada bulunduğunu kaydeden Yılmaz, artık bunun değiştiğini, bu değişimin de devletin çalışanlarının yanı sıra hayırseverlerin sayesinde olduğunu vurguladı. Vali İbrahim Özçimen de Bolu'ya yeni geldiğini, yaptıkları değerlendirme ve araştırmalarda sağlık konusunda hep olumlu görüşlerin yer aldığının altını çizerek hayırseverlere teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından katkıda bulunan hayırseverlere plaketleri verildi. Hastane tefrişatı yaptıran Beypi AŞ, Erpiliç AŞ, Elginkan Vakfı, Ercan Albayrak, Hakkı Fidan, İlhami Gümrah, İsmail Gökdemir, İsmail Hakkı Özmen, Meral Uslu, Mustafa Necati Çelikpençe, Nejat Öztürk, Yusuf Nurettin Doğanay, Sabri Çatladı, Sefa Meral ve Şevket Çatladı da Bolu için yardımların süreceğini ifade ettiler.

Hayırseverlere verilen plaketlerin ardından tefriş edilen hastanenin odaları ve yeni poliklinikler gezildi.

HAYIRSEVERLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ
HAYIRSEVERLERDEN ANLAMLI BAĞIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2010 Pazartesi 17:52:03
Güncelleme :16 Haziran 2010 Çarşamba 17:32:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?