3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

'Hedefimiz ilk 2'ye girmek'

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, Pazar günü kendi evinde oynayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını günde yaptığı tek antrenmanla devam ederken, Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Osman Gürsoy galibiyet serisini sürdürmek istediklerini söyledi.


Boluspor Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptan Osman Gürsoy, Malatyaspor'u yenerek çıkışlarını sürdürmek istediklerini, hedeflerinin ilk iki içerisinde yer almak olduğunu ifade etti. Gürsoy, "Lige hedef koyarak başlamıştık. Çok şanssız haftalar geçirdiğimiz için ilk yarı hedefimizden biraz uzaklaştık. Takımımız şu anda yeni yeni toparlanıyor. Son 3 maçımızı kazandık. Malatyaspor maçı ile bu seriyi devam ettirmek istiyoruz. Önümüzde zor karşılaşmalar var. Bank Asya 1'nci Liginde hangi takımın ne yapacağıbelli olmuyor. Hedefimiz ilk iki içerisinde yer almak" dedi.


Orduspor ve Diyarbakırspor'u 2-0, Çaykur Rizespor'u da 4-1 yenerek son üç haftada 9 puan toplayan Boluspor, kendi sahasında ağırlayacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını Hamam Çayırı'nda yaptığı idmanla sürdürdü. Boluspor'da, dizinde hafif sakatlığı bulunan Sertan'ın dışında eksik bulunmuyor.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2009 Cuma 16:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?