3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

İbrahim Yavuz muradına erdi

BOLUSPORLU İBRAHİM YAVUZ İMZAYI ATTI

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'un tecrübeli futbolcusu İbrahim Yavuz, İstanbul'da düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Son 3 sezondur Boluspor forması giyen başarılı futbolcu İbrahim Yavuz, İstanbul Fuat Paşa Yalısı'nda yapılan törenin ardından Selin Hanım'la evlendi. Bu yıl yaşadığı uzun sakatlığın ardından sezonu iyi kapatamayan İbrahim Yavuz, Selin Yavuz ile evlenerek hayatında yepyeni bir sayfa açtı. Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semercioğlu, Asbaşkan Recep Aydoğanlı ve İbrahim Yavuz'un yakın arkadaşı spor camiasından Sacit Kilitçi'ninde katıldığı törende futbol camiasından önemli isimlerde hazır bulundu. Selin ve

İbrahim Yavuz çiftinin nikah şahitliğini Boluspor Kulüp Başkanı Emin Semericoğlu, Milli Takımlar Eski Teknik Direktörü Ersun Yanal ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Sevigen yaptı.

Düğüne Boluspor'lu eski futbolculardan Ömer Ateş, Aytek Aşıkoğlu, Seydihan Başlantı'nın yanı sıra Galatasaraylı futbolcu Mustafa Sarp ile birlikte Boluspor Kaptanı ve bir hafta sonra dünya evine girecek olan Ömer Çuğ da katıldı.

Düzenlenen düğün töreninde çiftin mutlulukları gözlerinden okunurken, geceye katılan çok sayıda davetli genç çifti bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayarak mutluluklarına ortak oldular.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2010 Salı 09:38:01
Güncelleme :8 Haziran 2010 Salı 21:19:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?