19
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

'İçkiliydim hatırlamıyorum'

Bolu'da, içki masasında tartıştığı arkadaşını öldüren gardiyanın yargılanmasına başlandı.

Bolu'da geçen Şubat ayında meydana gelen olayda, içki masasında tartıştığı arkadaşı Osman Altop'u (57) bıçakla öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan gardiyan Nejat Demirci (39), Bolu Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Duruşmaya Demirci'nin avukatı ile öldürülen Altop'un avukatı ve yakınları katıldı. Duruşmada, olayda yaşamını yitiren Osman Altop'un yakınları tutuklu sanık Demirci'ye tepki gösterdi. Bunun üzerine ölen şahsın yakınları polis eşliğinde mahkeme salonundan çıkarıldı.

Nejat Demirci, mahkeme heyetine olay anında alkollü olduğunu ve hiçbir şey hatırlamadığını söyledi. Demirci'nin avukatı ise müvekkilinin akli dengesinin yerinde olup olmadığının tespit edilmesini istedi. Mahkeme heyeti, sanık Demirci'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının yerinde olup olmadığının tespit edilmesi için İstanbul Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne gönderilmesine karar vererek duruşmayı erteledi.

Bolu Yarı Açık Cezaevi'nde gardiyan olarak çalışan Nejat Demirci, 19 Şubat 2007 tarihinde beraber içki içtiği arkadaşı Osman Altop'u bıçakla öldürdükten sonra sekiz gün boyunca evinin terasında saklamıştı.

iha
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 09:54:23
Güncelleme :19 Ekim 2007 Cuma 10:06:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?