3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

İki gencin düğün masrafı belediyeden

Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı, ihtiyaç sahibi iki gencin düğün masraflarını karşılayarak dünyaevine girmelerini sağladı.


Sedat Korkmaz ve Hülya Sır, geçtiğimiz Ramazan ayında Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı'na evlenmek için yardım talebinde bulundu. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve Kadın Meclisi Başkanı Betül Sağlık, Ramazan ayında Korkmaz ve Sır ailelerinin evinde iftar yaparken, durumları öğrenilen iki gencin evlenme talepleri gerekli incelemeleri yapıldıktan sonra Bolu Belediyesi Hayır Çarşısı tarafından müracaatları kabul edildi. Karaçayır Belediye Yeni Nikah Salonu'nda Sedat Korkmaz ve Hülya Sır için nikah töreni düzenlendi. Sedat Korkmaz ve Hülya Sır'ın nikahlarını Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz kıydı.


Yılmaz'ın kıydığı nikah merasiminde duygu dolu anlar yaşandı. Ardından açıklama yapan Belediye Başkanı Yılmaz, "Hayır Çarşımıza gelen derdini anlatan ve gerçek konumu tespit edilen ailelerimizin ihtiyaçlarına destek olmaya devam ediyoruz. Bu konuda da pek çok evlendirdiğimiz gençlerimiz oldu. Ramazan ayında da bu gençlerimizin yuva kuracağını öğrendik. Her iki ailenin Ramazan ayı içersinde incelemeleri tamamlandı. Evlenme talepleri tarafımızca uygun bulundu. Bu güne kadar düğün hazırlıklarını tamamladılar evlerini tuttular. Hayır Çarşısı olarak evlerinde kullanacakları kadar eşyalarını hazırladık ve kendilerine teslim ettik. Öncelikle Hayır Çarşımıza destek olan hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2008 Cuma 14:04:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?