30
Nisan
2024
Salı
BOLU

İktidardan muhalefete davet

İKTİDARDAN MUHALEFETE İSPAT DAVETİ

AK Parti Bolu 3. Sıra Milletvekili Adayı Fatih Metin, muhalefetin yalan, dolan, karalama ve iftira kampanyası yaparak vatandaşı kandırmaya çalıştığını belirterek, "Onları ispata davet ediyorum. Böyle bir hediye dağıtıldığına dair ispat edemezlerse, onları müfteri ilan ediyoruz" dedi.

AK Parti Bolu Milletvekili ve yeni dönem adayı Fatih Metin, partisini seçim yardımı yapmakla nitelendiren siyasilere sert yanıt verdi. Seçim çalışmalarını şehrin çeşitli mahallerinde sürdüren Metin, geçtiğimiz günlerde bazı siyasi partilerin kendi partisini seçim yardımı yapmakla nitelendirmeleri üzerine, "CHP ve MHP'li yetkililer, AK Parti kapı kapı geziyor ve vatandaşa ne ihtiyacın var diyor. Vatandaş televizyona ihtiyacım var derse, al sana televizyon, buzdolabına ihtiyacım var derse, buyur buzdolabı diye bu şekilde yalan ve iftira dolu bir karalama kampanyası yürütüyorlar. Buradan bir kez daha muhalefeti kınıyorum. Çünkü söyleyecekleri hiç bir şey yok. Vatandaşın önüne Bolu'nun geleceğine ışık tutan hiçbir proje, hiçbir katkı vermedikleri gibi, bu yalan ve iftira dolu kampanyaları yürütüyorlar. Onları ispata davet ediyorum. Böyle bir hediye dağıtıldığına dair ispat edemezlerse, onları müfteri ilan ediyoruz. Bolu'daki köylü vatandaşlarımıza patates üretimi üzerinden, patates ekiminin yapılmayacağını iddia ederek yalan ve iftira dolu bir kampanyayı da köylü üzerinden yürütüyorlar. Bu yalan ve iftiraların hiç birine ne köylümüz ne şehirlimiz nede toplumun her kesiminde ki vatandaşımız prim tanımayacaktır. Özellikle işsizlik üzerinden muhalefet propaganda yapmaktadır. Bunu da kınıyor ve reddediyoruz" dedi.

AK Parti döneminde Bolu'da sigortalı sayısının iki katına çıktığını söyleyen Fatih Metin, "Bolu'daki 23 bin 498 sigortalı sayısı AK Parti iktidarı ile birlikte 42 bine ulaşmıştır. Bu rakamlarda AK Parti'nin 9 yıllık iktidarında istihdamda yüzde 100'lük bir artış vardır. İş yeri sayısında da bu artış gözlemlenmektedir. 2002 yılında 2400 iş yeri varken bu gün 5108 iş yerine çıkmıştır ve bununla da kalmayacak. Buradan bu müjdeyi de vermek istiyorum. Bolu Dağı A.Ş.'nin tünel çıkışına yapılan tesislerde çalışmak üzere ilk etapta 650 kişilik, Milli Eğitim Müdürlüğü, İşkur ve Bolu Dağı A.Ş. arasında bir protokol imzalanmıştır. Bütün işsiz gençlerimizi iş bulma kurumuna davet ediyorum. Yine yakın tarihte hizmete girecek olan Gezer terlikleri ve ayakkabı firmasında da 500 arkadaşımız iş sahibi olacak. Dolayısı ile bütün Bolu'daki işsiz gençlerimizin hem meslek edindirme kursları ile meslek kazanmaları mesleği olanlarında biran önce işe başlamaları hususunda çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Muhalefet partilerine seslenen Metin, şunları söyledi; "Muhalefete buradan bir kez daha sesleniyorum. Seçime üç gün kaldı. Kalan şu üç gün de Allah aşkınıza Bolu'ya neler yapacağınızı anlatın da görelim. Ama bunlar anlatamazlar. Çünkü bunların kulakları var duymaz, gözleri var görmez, dilleri vardır konuşamaz. Dolayısıyla ne Bolu'ya ne de Türkiye'ye vereceği hiç bir şeyi olmayan bu muhalefet, sadece ve sadece yalan, karalama ve küfür icat ediyor. Bunların aynısını kendilerine iade ediyorum. Vatandaşımızın 12 Haziran'da yalan ve iftira dolu bu kampanyaya geçit vermeyeceğine inanıyor, AK Parti'yi destekleyerek tekrar Bolu'da ve Türkiye'de yeniden huzura ve istikrara devam diyeceğime inanıyoruz."

 

İKTİDARDAN MUHALEFETE İSPAT DAVETİ
İHA
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2011 Perşembe 14:50:02
Güncelleme :9 Haziran 2011 Perşembe 15:33:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?