3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

İlköğretim Okulu'na Beyaz Bayrak

Bolu Abant İlköğretim Okulu, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol çerçevesinde beyaz bayrak almaya hak kazandı. Bayrak ve sertifika Abant İlköğretim Okulu'nda düzenlenen bir törenle teslim edildi.


Abant İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törene Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Sağlık İl Müdürü Dursun Koç, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Tahsin Akduman, öğrenciler ve veliler katıldı.


Okul Müdürü Hayri Mısırlıoğlu, Beyaz bayrağın temizliğin ve kalitenin sembolu olduğunu belirterek, "Temiz bir ortamda eğitim ve öğretim yapmak öğrencilerimiz ve bizler için bir şanstır. Okulumuz 2007-2008 eğitim öğretim yılında en çevreci okul ve toplam kalite yönetimi en kaliteli kurum dalında birincilik ödüllerini kazandı. Bunun üçüncü ayağı olan beyaz bayrak ödülünü kazanarak büyük bir başarıya imza attı" dedi.


Sağlık İl Müdürü Dursun Koç ise, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı'nın ortak yürütmüş olduğu beyaz bayrak projesine çok önem verdiklerini belirterek, "2007 yılında 2 bayrak verildi bu üçüncü okulumuz. Bu bizim gurur kaynağımız. Geleceğimizin göz nuru çocuklarımız çevre hijyeni konusunda duyarlı bir şekilde burada yetiştiriliyor olmaları ve pratik olarak bunu burada gösteriyor olabilmeleri bizim için gerçekten kıvanç kaynağı" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2008 Cuma 16:42:14
Güncelleme :28 Kasım 2008 Cuma 16:46:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?