6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

İnternet aşkı intihara sürükledi

Bolu'da, internette tanıştığı kızdan ayrıldığı belirtilen bir genç, 6 katlı apartmanın çatısından atlayarak intihar etmek istedi. 

Edinilen bilgiye göre, Karamanlı Mahallesi Başakman Apartmanı'nın çatı katına bir kişinin intihar etmek için çıktığını öğrenen Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri, Bolu Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekipleri ve sağlık ekipleri hemen olay yerine geldi. İtfaiye ekipleri, apartmanın önüne branda ve hava yastığı açtı. Daha sonra sivil polis ekipleri ve emniyet müdürü yardımcıları, çatıda intihar etmek isteyen Selman Ürün'ü (19) ikna çalışmalarına başladı. 4 saatlik ikna çalışmalarının ardından çatıdan indirilemeyen gencin kız arkadaşı S.F., olay yerine çağrıldı. S.F., erkek arkadaşını ikna etmek için saatlerce dil döktü. Alkollü olduğu belirlenen genç, daha sonra kız arkadaşının ısrarlarına dayanamayarak çatıdan indi. Gözaltına alınan genç, karakola götürüldü. 

Bu arada, genç çatıdayken olaya sinirlenen bir vatandaş, "Haydi tam zamanı şimdi atla. Haydi atla aşağıya" diye bağırdı. Polis, vatandaşı olay yerinden uzaklaştırdı.
aa
Yayın Tarihi : 1 Ağustos 2006 Salı 00:38:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?