3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

İzzet Baysal Sağlık Günleri başladı

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) ve Bolu Belediyesi'nin ortak projesi olan 'İzzet Baysal Sağlık Günleri'nin ikincisi dermatoloji polikliniğinin yaptığı muayenelerle başladı.


9-26 Şubat tarihleri arasında sürecek olan uygulamada vatandaşlar, Belediye Eski Nikah Salonu'nun yanına kurulan muayenehanelerde ücretsiz olarak sağlık kontrolünden geçebilecek.

İlk gün nedeniyle muayenehaneleri gezen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ve AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, projenin Bolu'ya hayırlı olmasını diledi. İzzet Baysal Sağlık Günleri hakkında bilgiler veren Rektör Atilla Kılıç, daha sağlıklı bir Bolu için Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin elinden geleni yapacağını belirtti.

Tıp Fakültesi'nin Bolu için büyük bir avantaj olduğunu da dile getiren Prof. Dr. Atilla Kılıç, tüm vatandaşların çekinmeden kurulan bu polikliniklere gerek ücretsiz bir şekilde muayene olabileceklerini söyledi. Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz da, yaptığı konuşmada, AİBÜ ile böyle bir proje gerçekleştirdikleri için çok mutlu olduğunu, Bolu için daha bir çok projeye imza atacaklarını ifade etti. Yılmaz, AİBÜ Tıp Fakültesi'nin hocalarına da teşekkür ederek, Bolu halkının yararına olan her işin arkasında duracaklarını belirtti.

İha
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 18:31:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?