9
Mayıs
2024
Perşembe
BOLU

Kaçak yapılar yıkılacak

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Kaçak yapıların durumuna, ait olan kişinin makamına ve siyasi kimliğine bakılmadan yapılar yıkılacak" dedi.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, şehirde düzenli bir yapılaşmanın olabilmesi için kaçak yapılarla mücadelenin sürdürülmesi gerektiğini belirtti. Yılmaz, "Kaçak yapıların yıkılması konusunda 5 aydır çalışma yapıyoruz. Bu çalışmalar sonucunda kaçak yapıların olduğu yerler tespit edildi. Kaçak yapı sahiplerine gerekli uyarılar yapıldı" dedi.

Başkan Yılmaz, havaların soğumasıyla birlikte içerisinde insan yaşayan kaçak yapıların yıkımının Nisan 2005 tarihine ertelendiğini söyleyerek, "Kış ayında insanlarımızı sokağa atmak doğru olmaz. Bunun için gerekli uyarıları yaparak Nisan 2005 tarihi itibariyle yıkımlarımıza başlayacağız. Bugüne kadar yapılması gerekenler yapılmamış. Bundan sonra yapılması planlanan projelerin tamamı hayata geçirilecek. Buların başında kaçak yapılarla mücadele konusu geliyor. Kaçak yapılarla mücadele, belediyenin önde gelen görevlerinden biridir. Yıkım çalışmaları esnasında öncelikle başkalarının arazisi üzerine yaptırılan kaçak yapılar yıkılacak. Kaçak yapıların sahiplerinin görevleri, makamları, siyasi kimlikleri ve durumları gözetilmeden yıkım işlemi yapılacak" diye konuştu.

BOLU (İHA) -
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2004 Çarşamba 16:36:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?