3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kadın girişimcilerden dayanışma

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN ÖRNEK DAYANIŞMA

Bolu Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Davaroğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bolu El İşi Hatıraları Derneği'nin (Beh-Der) imalathanesini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Birçok başarılı çalışmaya imza atan Beh-Der, imalathane tesislerinde Kadın Girişimcileri ağırladı. Kadın Girişimciler Kurulunu, Beh-Der Başkanı Güler Burkucu ve beraberindeki heyet kapıda karşıladı. Gelen misafirlere tesis gezdirilerek yapılan çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Emine Davarcıoğlu, kadın girişimciler olarak Beh-Der'in çalışmalarını ilgi ile izlediklerini söyleyerek, "Genelde farklı amaçlara hizmet etmiyoruz. Onlarda kadının gelişimi, kadının ekonomiye kazandırılması alanında bir takım etkinlikler yapmışlar. Bugün bunları gezdik. Hem yerel ürünlerin tanıtımı hem de burada birçok insana ekmek kapısı açmışlar. Çok güzel bir tesis olmuş. Kendilerini tebrik ediyorum. Bizim de bir takım çalışmalarımız var. Bundan sonra Beh-Der ile birlikte bir takım çalışmalara el atacağız. Kırsal bölgedeki hanımlara yönelik olarak anne-çocuk sağlığı ve anne sütünün sağlığı konularında bir eğitim programı düzenleyip onlardan da destek alacağız" dedi.

Beh-Der Başkanı Güler Burkucu da ziyaretten dolayı teşekkür ederek, "Onlar bize, bizde onlara destek olarak birçok çalışmaya imza atacağız. Kadınların birlik olarak bir şeyler yapabileceğini inşallah önümüzde ki günler de herkes görecek" diye konuştu.

KADIN GİRİŞİMCİLERDEN ÖRNEK DAYANIŞMA
İHA
Yayın Tarihi : 17 Şubat 2010 Çarşamba 17:50:05
Güncelleme :17 Şubat 2010 Çarşamba 18:53:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?