3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kadınlar yumruklarını konuşturdu

Bolu'da, bindikleri otobüsün ön koltuğunda oturabilmek için tartışan iki kadın durakta otobüsten inerek tekme tokat kavga etti.


Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tedavi olduktan sonra şehir merkezine gitmek için halk otobüsüne binen Ayşe Berberoğlu (33) ile 4 yaşındaki çocuğu ön koltuğa oturdu. İki durak ileride Nezaket Ok(48), dayısının kızı Safiye Ok (28) ve iki çocuğuyla otobüse bindi. Arka koltuklarda yer olmasına rağmen ön koltukta oturmak isteyen Nezaket Ok, Ayşe Berberoğlu'ndan yanında oturan çocuğunu kucağına almasını isteyince tartışma çıktı.


Berberoğlu'nun tavrına sinirlenen Nezaket Ok, diğer yolcuların şaşkın bakışları arasında Ayşe Berberoğlu'na yumruk atmaya başladı. İki bayanı otobüste bulunan yolcular güçlükle ayırdı. Gözlüğü kırılan ve yüzünde çizik oluşan Ayşe Berberoğlu, kent merkezindeki Anıt Park'da bulunan durakta indikten sonra kavgaya devam etti. Annelerinin kavga etmesi üzerine küçük çocuklar gözyaşlarına boğulurken çevredekiler polis çağırdı. Gelen ekip, bir otobüse binerek evine gitmeye çalışan Nezaket Ok ve Safiye Ok'u
araçtan indirdi. Polisler, tarafları Bahçelievler Polis Merkezi'ne götürdü. Birbirlerinden şikayetçi olan Ayşe Berberoğlu ve Nezaket Ok, ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakıldı.

İha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2008 Perşembe 15:42:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?