3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kanala düşen gencin cesedi bulundu

SU KANALINA DÜŞEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CESEDİ BULUNDU

Bolu'da arkadaşlarıyla birlikte piknikten dönerken su kanalına düşerek akıntıya kapılan ve Gölköy Gölü'nde boğularak hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Barış Baran'ın (19) cesedine ulaşıldı.

Olay, dün gece saatlerinde Gölköy Gölü'nde meydana geldi. Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde (AİBÜ) eğitim gören 8 arkadaş, öğle saatlerinde Gölköy Gölü'ne piknik yapmaya gitti. Havanın kararmasıyla birlikte yurtlarına dönmek için yola çıkan öğrenciler, yaya olarak ana yol yerine kapalı olan dağ yolunu kullandılar. Yurtlarına yaklaşık 1 kilometre kala karanlıktan önlerini göremeyen öğrencilerden Barış Baran, su kanalına düştü. Arkadaşlarının su kanalına düştüğünü gören diğer öğrenciler de hemen kanala

girip arkadaşlarını kurtarmaya çalıştılar. 8 öğrenci de girdikleri su kanalından çıkamayınca bağırarak yardım istediler.

Gece boyunca yapılan aramalar sonuç vermeyince çalışmalar sabah devam etti. Sivil Savunma ve Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'ne bağlı dalgıçlar gölün içinde yeniden arama yaptı. 2 dalgıç su altına girdikten 5 dakika sonra Barış Baran'ın cansız bedenine ulaştı. Hemen kurtarma botuna alınan Barış Baran'ın cansız bedeni ceset torbasına konarak ambulansla Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Barış Baran'ın üniversitedeki sınıf ve yurt arkadaşları kurtarma çalışmaları sırasında gözyaşlarına boğuldular.

SU KANALINA DÜŞEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CESEDİ BULUNDU
SU KANALINA DÜŞEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CESEDİ BULUNDU
SU KANALINA DÜŞEN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİNİN CESEDİ BULUNDU
İHA
Yayın Tarihi : 21 Mart 2010 Pazar 11:12:03
Güncelleme :21 Mart 2010 Pazar 16:36:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?