3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kaptan Ayaz sakatlandı

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor'da, Kasımpaşa maçında sakatlanan kaptan Mehmet Ayaz 3 ay sahalardan uzak kalacak.


Kasımpaşa karşılaşmasında dizinden sakatlanan Mehmet Ayaz'ın ilk devreyi kapatması Boluspor'da
büyük üzüntüye neden oldu. Kaptan Ayaz'ın, en az 3 ay sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Kırmızı-beyazlı ekipte Cem Kargın'ın sakatlığının geçmemesi ve Bilal'in de hasta olması sıkıntıya neden oluyor.
Kendi sahasında Pazar günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek
olan Boluspor'da hazırlıklar başladı. Zorlu karşılaşmanın hazırlıklarına kaptan Mehmet Ayaz'dan yoksun başlayan Kırmızı-beyazlı ekipte, morallerin bozuk olması dikkat çekti. Günde çift idmanla hazırlıklarına devam eden Boluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçında 3 puan almayı hedefliyor.


Bu arada Boluspor'da defans oyuncusu Sezer Sezgin'in Teknik Direktör Serhat Güller tarafından oynatılmaması taraftarların tepkisini çekiyor. İki hafta aradan sonra Kasımpaşa maçında yeniden kadroya giren ve Boluspor'un flaş transferleri arasında gösterilen Sezer Sezgin, 90 dakika yedek kulübesinde oturdu. İki haftadan bu yana Serhat Güller'e, Sezer'i kadroya almadığı gerekçesiyle tepki gösteren taraftarlar, Beşiktaş'tan transfer edilen genç oyuncunun oynatılması gerektiğini savundular.

iha
Yayın Tarihi : 28 Ekim 2008 Salı 16:43:51
Güncelleme :28 Ekim 2008 Salı 16:46:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?