8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Kar ve güneş keyfi bir arada

Kar kalınlığının 80 santimetreye ulaştığı Kartalkaya kayak merkezinde kayak sezonu açıldı. 

 Kayak severler güneşli bir havada kayak yaparak, kar ve güneşin keyfini birlikte çıkartıyorlar.

Kartalkaya kayak merkezinde bulunan Grand Kartal Otel’in Genel Müdürü Halit Ergül, kayak sezonunu geçtiğimiz yıllardan daha erken açtıklarını belirterek, “Kayak merkezinde kar kalınlığı 80 santimetreye ulaştı. Yağan karın erimemesi için pistlerde bulunan karı özel araçlarla sıkıştırıyoruz. Pistlerimiz kayak için müsait durumda. Otel ve pist giriş ücretlerine zam yapmadık. Geçen yıl ki fiyatlarımız geçerli” dedi.

Dorukkaya Otel’in Genel Müdürü Yusuf Avcı ise erken yağan karın kendilerini sevindirdiğini ifade ederek, “Kayak sezonunun açılışının ilk gününde kayak severlerin gösterdiği ilgi bizi sevindirdi. Temennimiz sezonun dolu geçmesi” diye konuştu.

KAR VE GÜNEŞ KEYFİNİ BİRLİKTE ÇIKARTIYORLAR

Kayak sezonun başlaması ile birlikte Kartalkaya kayak merkezine tatil için gelenler, karla kaplı pistlerde güneşli bir havada kayarak kar ve güneşin keyfini birlikte çıkartıyorlar.

Kayak severler güneşli bir havada Nisan ayının sonlarında kayılabileceğini belirterek, “Bu sene Kartalkaya kayak merkezinde sezon erken başlayınca ilk defa Kasım ayında güneşli bir ortamda kayak yaptık. Güneş ve kayak keyfini birlikte çıkarmak çok güzel” dediler.

OTEL FİYATLARI

Kartalkaya’da bulunan otellerde hafta içi konaklama ücreti her şey dahil 2 kişi gecelik 229 milyon lira, hafta sonu ise 2 kişi gecelik 259 milyon liradan başlıyor.

aa
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2004 Salı 17:06:28
Güncelleme :30 Kasım 2004 Salı 17:10:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?