3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kar yağışı sevindirdi

ÇOCUKLARIN KAR KEYFİ

Bolu'da kar yağışı sebebiyle her yer beyaza bürünürken öğrenciler ve öğretmenler kartopu oynayarak karın zevkini çıkardı.

Gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini artıran kar yağışı her zaman olduğu gibi en çok çocukları sevindirdi. Kar yağışı altında okullarına giden öğrenciler, ders aralarında karın keyfini çıkardılar.

Teneffüs zilinin çalmasıyla birlikte okul bahçesine koşan öğrenciler birbirleriyle kartopu oynadılar.

Neşeli dakikalar geçiren öğrencilere zaman zaman öğretmenleri de eşlik etti. Okul bahçesinde görevli öğretmenler ellerinde çay bardaklarıyla nöbet tutarken, öğrencilerinin kartopu yağmuruna tutuldular.

Öğretmenlerin öğrencilerle kartopu oynamaları güzel görüntüler oluşturdu. Havanın soğuk olması sebebiyle sınıflarından çıkmayan bazı kız öğrenciler ise pencerelerden arkadaşlarını izlediler. Arkadaşları tarafından karın içine atılan bir öğrenci ise gözyaşlarına boğuldu.

Uzun süredir beklenen kar yağışının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen çocuklar, "Sonunda beklediğimiz kar yağdı. Kar yağdığı zaman arkadaşlarımızla eğleniyoruz. Kartopu oynuyoruz. Derslerimizi de ihmal etmiyoruz. Başarılı olmaya çalışıyoruz. Ama kar bir yağıyor bir duruyor. Güneş açtığı zaman karlar eriyor ve üzülüyoruz. Bir metre kar yağmasını istiyoruz. Okullar tatil olsun" diyerek sevinç ve beklentilerini dile getirdiler.

ÇOCUKLARIN KAR KEYFİ
ÇOCUKLARIN KAR KEYFİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2010 Pazartesi 13:42:05
Güncelleme :4 Ocak 2010 Pazartesi 14:05:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?