3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Karabükspor kanatlandı

KARABÜKSPOR KANATLANDI

Yeni sezon hazırlıklarını Gerede'de sürdüren Kardemir Karabükspor 10 gündür ağır tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Sabah ve akşam idmanlarının yanı sıra fizik ve ağırlık çalışması da yapan Karadeniz'in yeni temsilcisi adeta kanatlanmış durumda.

Turkcell Süper Lig'in yeni takımı Kardemir Karabükspor, hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde yaptığı kampla çalışmayla sürdürüyor. Gerede Esentepe Otel'in bir no'lu sahasında ısınma ve düz koşu ile 5'e 2 top çalışması yapan takım daha sonra, kısa alanda çift kale maç ve penaltı atışı yaptı. Antrenman sonrası oyuncular, açma -germe hareketlerinin ardından karpuz yiyerek idmanını tamamladılar.

Hafta sonunda 1. etap kamp çalışmalarını tamamlayacaklarını söyleyen Genel Menajer Seyit İçgül, "Günde çift idmanla genelde kondisyon ağırlıklı kuvvet çalışmaları yapıyoruz. Bugün ilk defa Konya ile hazırlık maçı yapacağız. Ardından 15 Temmuz'da Eskişehir ile hazırlık maçı yapacağız ve 18 Temmuz'da ilk etap kampını tamamlayacağız. Dün yine takımımıza Fas Milli takım forması giyen stoper Jamal Alioui'yi kattık. Son olarak yerli forvet alarak transferimizi kapatmak istiyoruz. Burada hem çalışma açısından

hem de oyuncularımızın uyum havası çok iyi. Tüm eksikliklerimizi tamamlayıp lige hazır olmak istiyoruz" dedi.

İçgül, Bank Asya ile Süper Lig'in aynı kategoride olmadığını ve çetin bir ligde mücadele edeceklerini de kaydederek, "Biz bu zorluğu bildiğimiz için bu ligin oyuncularını kadromuza kattık. Çekirdek kadromuzu koruyarak transferler yaptık. Transfere baktığımızda birkaç oyuncu dışında Türkiye'yi bilen ve burada oynamış oyuncularla anlaştık. Bu sene ilk 10 hedefimiz olduğundan hazırlık maçlarından sonra da eksikliklerimizi görüp yeniden bir değerlendirme yapabiliriz" diye ifade etti.

Teknik direktör Yücel İldiz ise, takımın yoğun çalışmasının ardından eksiklikleri tamamlama açısından transfer çalışmaların devam ettiği belirterek, " Gerçekten oyuncularımız büyük bir özveri içinde çalışıyor. Çok yüklü çalışmalar yapmamıza rağmen oyuncuların takım içersindeki uyum ve çalışma azmi çok iyi. Şuana kadar büyük bir aksilik olmadan çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah Lige kadar böyle giderek eksikliklerimizi asgariye indirip lige gireriz. Kadromuza hücum oyuncusu arayışımız devam ediyor. Bu

kamp döneminde yapacağımız hazırlık maçlarında eksikliklerimizi göreceğiz. Şuana kadar her şey iyi gidiyor. Diğer yandan Emanuel ve Hassan'ın vize sorunu çözüldü ve en kısa sürede bizimle birlikte kampa katılacaklar" dedi.

KARABÜKSPOR KANATLANDI
KARABÜKSPOR KANATLANDI
KARABÜKSPOR KANATLANDI
KARABÜKSPOR KANATLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2010 Salı 14:29:04
Güncelleme :13 Temmuz 2010 Salı 14:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?