3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Karabükspor tempoyu artırıyor

KARABÜKSPOR TEMPOYU ARTIRIYOR

Turkcell Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, hiç bir şekilde ligin sıradan takımı olmak istemediklerini söyledi.

Bolu'nun Gerede İlçesi'ndeki Esentepe Otel'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor, güç topluyor. Teknik direktör Yücel İldiz gözetiminde bu sabah çamlık alanda kros yapan futbolcular oksijen depoladı. Uzun süre ormanlık alan koşu yapan kırmızı mavili takım daha sonra sağlık toplarıyla çalışma yaparak, açma germe hareketlerinin ardından karpuz yiyerek antrenmanı tamamladı. Diğer yandan sabah idmanında kaleci Bülent Ataman'ın sağ dizinde şişme meydana geldi. Ataman'ın Mr'ı çekilmek

üzere Karabük'e gitti.

Antrenman sonrası 5 günlük kamp çalışmasını değerlendiren teknik direktör Yücel İldiz, "Geçen seneden kalan arkadaşlarımızın gerekse yeni transferlerimizin uyum, tempo ve çalışma azmi anlamında çok birbirine yakın oyuncular olması benim yeni sezonla ilgili umutlarımı artırıyor" dedi.

Sezon başı çalışmalarının yoğun bir tempo içersinde geçtiğini de kaydeden İldiz, açıklamasını şöyle sürdürdü:

"Tüm takımlarda olduğu gibi bizde de sezon başı çalışmaları yoğun bir tempoda geçiyor. Geçen hafta içersinde Karabük'te sağlık kontrolü ve testlerimizi yaptırarak 5 gündür Gerede'de kampımız devam ediyor. Şu ana kadar baktığımızda çalışmalarımız gayet olumlu gidiyor ve bir aksilik yok. Hakikaten en önemlisi, gerek geçen seneden kalan arkadaşlarımızın, gerekse yeni transferlerimizin uyum, tempo ve çalışma azmi anlamında çok birbirine yakın oyuncular olması benim yeni sezonla ilgili umutlarımı artırıyor.

Bu tempo içerisinde çalışmalara devam edersek ve aksilik olmazsa lige iyi bir giriş yaparız. Turkcell Süper Lig'i zorlu bir lig ve bizde ona göre çalışma temposu hazırlıyoruz. Şimdi çalışmazsanız ligde semeresini göremezsiniz ve bizde şuan yoğun bir tempo içersinde çalışıyoruz"

 

"TEMPOMUZ ARTACAK"

Gerede kampı içersinde devam eden ilk etap çalışmalarında temponun her geçen gün artarak devam edeceğini de ifade eden tecrübeli çalıştırıcı Yücel İldiz, "Futbolcu arkadaşlarımız sezon başında hep ağlarlar sızlar ama bunun faydalarını bildikleri için gerekli çalışmaları yaparlar. Şuandaki tempolarından gayet memnunum. Tempomuz giderek artacak ve futbolcular da bu tempoya ayak uyduracaktır. Çok iddialı laflar söylemek kolaydır. Turkcell Süper Lig'de çok iddialı ve kaliteli takımlar var. Gerçi bütün

takımlar kaliteli. Ancak biz de ligde varlığımızı ispat etmek adına ve ses getirmek adına çalışma yapıyoruz. Hiçbir şekilde ligin sıradan takımı olmak istemiyoruz. Ligin yeni bir takımı olarak geçen seneki performansımızı, sempatimizi bu ligde devam ettirmek adına ve ligin çetin cevizi olmak için mutlak ve mutlak bir şeyler yapmak istiyoruz Onun çalışmalarını yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Vize sorunu nedeni ile Emmanuel ve Hassan Wasswa'nın sorunlarının giderildiği ve kısa sürede kampa katılacaklarını hatırlatan İldiz, "Transfer konusunda bugüne kadar yönetici arkadaşlarımı yoğun bir tempo içersinde çalıştı ve çalışıyorlar. Bir iki oyuncuya daha ihtiyacımız var. Bunun için gerekli çalışmalar yapılıyor" diye kaydetti.

KARABÜKSPOR TEMPOYU ARTIRIYOR
KARABÜKSPOR TEMPOYU ARTIRIYOR
KARABÜKSPOR TEMPOYU ARTIRIYOR
KARABÜKSPOR TEMPOYU ARTIRIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 15:05:05
Güncelleme :7 Temmuz 2010 Çarşamba 15:50:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?