8
Mayıs
2024
Çarşamba
BOLU

Kartalkaya'da kayak keyfi hafta sonu başlıyor

Kar kalınlığının 40 santimetreye ulaştığı Bolu Kartalkaya Kayak Merkezi’nde, sezonun hafta sonu açılacağı bildirildi.

Bolu’da 4 gün boyunca etkili olan kar yağışı sonrasında Kartalkaya Kayak Merkezi’nde kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan Grand Kartal Otel’in Genel Müdürü Halit Ergül, pistlerin kayak için hazır hale getirildiğini belirterek, "Önümüzdeki 3 gün boyunca aralıksız kar yağışı bekliyoruz. Kar kalınlığı hafta sonu 1 metreye yaklaşır. Kar erken yağdığı için hafta sonu kayak sezonunu açacağız" dedi.

Dorukkaya Oteli Genel Müdürü Yusuf Avcı ise otellerine ait 8 liftte bulunan 13 kayak pistinin kayak için hazır hale geldiğini ifade ederek, "Kar yağışının böyle sürmesi halinde bu hafta sonu kayak sezonunu açacağız" şeklinde konuştu.

Kar kalınlığının 30 santimetreye ulaştığı Abant’ta bulunan Büyük Abant Otel’in Genel Müdürü Bora Kaya ise, kar yağışı sonrasında özellikle balayı için çiftlerin Abant’ı tercih ettiğine işaret ederek, "Abant’ta tatil yapacak olan çiftler için otel olarak özel ’Balayı Paketi’ hazırladık.

Pakette balayı yapan çiftler için faytonla göl turu, masaj, özel şarap ikramı, kuaför hizmetleri yer alıyor. Çiftler göl manzaralı odalarda günlük, hafta içi 2 kişi 160, hafta sonu ise 300 milyon lira ödeyerek tatil yapabiliyorlar" dedi.

bolu
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2004 Perşembe 11:13:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?