30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Kavşaklara yeni düzenleme

BOLU'DA KAVŞAKLARA YENİ DÜZENLEME YAPILACAK

Bolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehrin birçok kesiminde yer alan kavşaklarda düzenleme çalışmaları başlatıldı.

Kentleşme açısından birçok yeni projeyi hayata geçirmeye başlayan Bolu Belediyesi, şimdi de kavşaklarda yeni düzenlemeye başladı. Özellikle şehir içlerinde ve giriş çıkışlarında bulunan kavşakların kötü durumunu değerlendiren belediye ekipleri, 25 ayrı kavşakta düzenleme çalışması yapma kararı aldı.

Şuana kadar 4 kavşakta düzenleme yapıldığını ve 21 kavşakta daha düzenleme yapılacağını söyleyen Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, "Şehrimizde yol birleşim yerlerinde araçların daha rahat hareket edebilmesi için tespit edilen noktalarda hem imar olarak hem de uygulama olarak Paşaköy Yolu üzerinde bulunan Sağlık İl Müdürlüğü'nün üst kısmındaki kavşakta, Paşaköy Konağı'nın olduğu kısımda, Tabaklar Mahallesi 20 Pafta 363 Ada 1 Parsel'de, 50.Yıl İlköğretim Okulu'nun bahçe duvarının Muzaffer Işın Caddesi'ne bakan kısmında bulunan dönüş kavşaklarında düzenleme çalışmalarına başladık. Buradaki çalışmalarımız tamamlandığında 21 kavşakta daha düzenleme yapacağız" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2011 Çarşamba 14:14:00
Güncelleme :4 Mayıs 2011 Çarşamba 18:32:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?