3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kayaklı koşu yarışması yapıldı

BOLU'DA KAYAKLI KOŞU İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI YAPILDI

Bolu'nun Gerede İlçesi'nde yapılan Kayaklı Koşu İl Birinciliği yarışması düzenlenen ödül töreniyle sona erdi.

Bolu kayak spor dalı il temsilciliğinin 2010 yılı faaliyet programında yer alan, "Kayaklı Koşu İl Birinciliği" yarışmaları Gerede'de yapıldı. Kuzey disiplininde Türkiye'de oldukça söz sahibi olan Geredeli sporcuların yoğun katılımı ile gerçekleşen koşu kıran kırana geçti. Gerede Kaymakamlığı ile Türkiye Kayak Federasyonu tarafından koordine edilerek hayata geçirilen "Haydi Çocuklar Kayağa" projesinde yer alan sporcuların birbirleri ile yarıştığı minikler kategorisi müsabakaları oldukça zevkli geçti.

Toplamda 38 sporcunun katıldığı müsabakalarda dereceye giren sporculara madalyaları Gerede Kaymakamı Mustafa Masatlı, Gerede Garnizon Komutanı Binbaşı Salih Çiçek, Gerede İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Emre Aydemir, Geredespor Onursal Başkanı Yunus Çufa ve Bolu Kayak Spor Dalı İl Temsilcisi Haydar Çetinkaya tarafından verildi.

Yarışlar sonunda minik bayanlarda Ayşenur Duman, çocuk erkeklerde Ali Çeliksoy, çocuk bayanlarda Elif Nur Ay, yıldız erkeklerde Mustafa Boyacı ve yıldız bayanlarda da Aysel Kayıkçı birinci oldular.

BOLU'DA KAYAKLI KOŞU İL BİRİNCİLİĞİ YARIŞMASI YAPILDI
İHA
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2010 Pazartesi 15:22:05
Güncelleme :18 Ocak 2010 Pazartesi 15:44:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?