3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kayıp şahıs ölü bulundu

BOLU'DA VAHŞİ CİNAYET

Bolu'nun Tepecik Mahallesi'nde hasta olan yakınını ziyaret etmek için evden ayrılan ancak bir daha geri dönmeyen kadın, kocasının polisten yardım istemesi sonucu yapılan araştırmada boş bir arazide ölü olarak bulundu.

Olay, merkeze bağlı Tepecik Mahallesi'nde meydana geldi. Eşiyle birlikte bir entegre piliç fabrikasında çalışan Dursun Çetinkaya isimli kadın, iddiaya göre hasta olan bir yakınını ziyaret etmek üzere evden ayrıldı. Dursun Çetinkaya'nın dün akşam eve dönmemesi üzerine eşi Haşim Çetinkaya polise ihbarda bulundu. Polis ve mahalle sakinleri ile yapılan aramalara rağmen Dursun Çetinkaya bulunamadı. Gece, Haşim Çetinkaya yeniden polisi arayarak eşinin eve gelmediğini söyledi.

Polis bunun üzerine yeniden eve geldi. Evin çevresinde yapılan aramalarda kömürlüğün yanında yeni kazılan yer dikkat çekti. Sabah saat 04.00 sıralarında, Cumhuriyet Savcısı da olay yerine gelirken, kazılan yerden Dursun Çetinkaya'nın cesedi çıktı. İlk belirlemelere göre av tüfeği ile sırtına bir el ateş edilerek öldürüldüğü tespit edilen Dursun Çetinkaya'nın cesedi otopsi için Köroğlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bu sabah saatlerinde havanın aydınlanması ile birlikte evde ve çevresinde aramalar yapıldı. Yan yana dizilen polisler evin yanındaki arazide delil aradılar. Olay yeri inceleme ekipleri ise ev ve çevresinde ele geçirilen delilleri inceledi.

Polis, Haşim Çetinkaya, 19 yaşındaki oğlu Mehmet Çetinkaya ile kimliği öğrenilemeyen bir komşusunu gözaltına alırken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BOLU'DA VAHŞİ CİNAYET
BOLU'DA VAHŞİ CİNAYET
BOLU'DA VAHŞİ CİNAYET
BOLU'DA VAHŞİ CİNAYET
İHA
Yayın Tarihi : 10 Şubat 2010 Çarşamba 14:51:03
Güncelleme :10 Şubat 2010 Çarşamba 21:50:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?