3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kent konseyi 23 Nisan'ı kutladı

Bolu Kent Konseyi Gençlik Meclisi adına 23 Nisan Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bir basın açıklaması yapan Gençlik Meclisi Başkanı Orhan Karaca, "23 Nisan sadece çocukların bayramı değil çocukları seven herkesin bayramıdır" dedi.


Kent Konseyi Gençlik Başkanı Osman Karaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle yaptığı açıklamada, çocuğun bir milleti baki kılacak, sevgiyi ölümsüz kılacak en büyük varlık olduğunu ifade ederek, dünyada milyonlarca çocuğun, açlık, yoksulluk ve ölüm gibi sebeplerle karşı karşıya olduğunu söyledi. Karaca açıklamasında, milyonlarca çocuğun, okuyamamakta olduğunu kaydederek, "Nesillerin devam etmesi ve milletlerin gelişmesi için, çocukların sağlıklı bir şekilde yaşama olanakları sağlanmalı ve eğitimleri en üst seviyede olmalıdır. Barış ülkesi olarak kurulan Türkiye'nin, Atatürk'ün, barış adına yaptığı en büyük atılım olarak gördüğümüz 23 Nisan'ı çocuk bayramı ilan etmesi olmuştur. 23 Nisan sadece çocuk bayramı değil, çocukları seven herkesin bayramıdır. Bayramları en güzel şekilde kutlamak ise, özellikle yoksul çocuklara yardımla olur. 23 Nisan'ı en güzel şekilde kutlamak amacıyla herkesi yardıma, çalışmaya, projeler geliştirmeye, Bolu Gençlik Meclisi olarak davet ediyoruz" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2009 Perşembe 09:40:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
tuncay turuncello IP: 88.236.188.xxx Tarih : 24.06.2009 21:15:07

sizin gibi bilinçli, ileri görüşlü insanların bu günler vesilesi ile insanların çekmiş oldukları acıları dile getirmeleri, beni ileriye yönelik, umutlandırdı. sizin gibi genç ve ileri görüşlü kardeşlerimizin, butür kurumların başında bulunması beni bu açıklamanızdan sonra çok sevindirdi. yolunuz açık olsun...