3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kentsel dönüşüm heyecanı

Bolu'nun Gerede İlçesi Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Ömer Baygın, "Kentsel dönüşüm projesinin hayata geçirecek olmanın heyecanı içindeyiz" dedi.


Yaklaşan yerel seçimler öncesi esnaf ve resmi daireleri gezerek destek isteyen AK Parti Gerede Belediye Başkan adayı Ömer Baygın, halkla birebir temas içinde olduklarını söyledi. Seçim çalışmalarının çok güzel geçtiğini söyleyen Baygın,
"Belediye meclis üyelerimizle birlikte yoğun tempoda çalışıyoruz. Halkımızla sürekli temas halindeyiz. Onlarla yakından irtibat kurmaya çalışıyoruz. Özellikle kalabalık mekanları gezerek insanlarımıza yeni projeleri anlatmaya
çalışıyoruz. Şuanda herşey güzel gidiyor. Resmi dairelerin gezileri de bittikten sonra halkımıza daha çok vakit ayıracağız" dedi.

Gerede için en önemli projelerinin 'Kentsel Dönüşüm Projesi' olduğunu söyleyen Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, "İki aşamalı ve beş bölgede uygulanacak olan projemiz için sabırsızlanmaya başladık. Gerede için şuanda en büyük projemiz bu. 10 yıldır görevdeyiz. Halkımız sağolsun bize çok iyi destek veriyor. Ev ve kahvehaneleri gezerek bu projemizin öneminden bahsediyoruz. İlçe halkımız da bu projenin ciddi olduğunun farkında. Herşey gerçekleştikten sonra daha anlamlı olacak" şeklinde konuştu. Rakip parti adaylarının asılsız dedikoduları nedeniyle vatandaşlara bazı şeyleri birer birer anlatmak zorunda kaldıklarını ifade eden Baygın, "Şuan için tek bir sorunumuz var. Rakip parti adaylarımız, asılsız laflar üreterek, doğruluk payı olmayan, karalayıcı dedikodular çıkartıyorlar. Bize maçur atmaları onların seviyesizliğini gösteriyor. Dolayısıyla bu tür karalamaların ardından vatandaşlarımıza olan biten herşeyi anlatmak zorunda kalıyoruz. Bu da bizi yoruyor. Sadece vakit kaybımız oluyor. AK Parti olarak halktan aldığımız gücü kimse azaltamayacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 17:21:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?