19
Mayıs
2024
Pazar
BOLU

Kıbrıscık şenlik ile renklendi

Bolu'nun Kıbrıscık ilçesinde bu yıl 4'üncüsü düzenlenen Karagöl Şenliği'ne Türkiye'nin dört bir yanından katılan vatandaşlar, gün boyu eğlendiler.

Yaz aylarının gelmesiyle Bolu'nun dört bir yanında festival ve şenlikler düzenlenirken, Kıbrıscık bu yıl 4'üncüsü yapılan Karagöl Şenliği'ne ev sahipliği yaptı. Yüzlerce kişinin katıldığı şenlikte kazanlarda pişirilen pilavlar vatandaşlara dağıtıldı. Çocuklarıyla şenliklere gelen vatandaşlar hafta sonu keyfini şenliklerde çıkarttı. Şenliklerde düzenlenen yağlı güreşler vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Kıbrıscık Belediye Başkanı Kemal Aktaş, bu yıl 4'üncüsü düzenlenen şenliklerin her geçen yıl daha fazla gelişerek geniş kitlelere yayıldığını söyledi. Aktaş, "Şenliklere katılan vatandaşlarımızın güzel vakit geçirebilmeleri için elimizden geleni yaptık. Kıbrıscık Bolu'nun gelişmeye açık bölgesi. Böyle şenliklerle ilçemizin gelişimini sağlayacağız" dedi.

Şenliklere AK Parti Bolu Milletvekili Metin Yılmaz, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Seben Belediye Başkanı Süleyman Özbağ ve çok sayıda vatandaş katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2007 Pazartesi 17:02:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?