3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kızılay meydanı zincirlendi

KIZILAY MEYDANI ZİNCİRLENDİ

Bolu'da, İl Özel İdaresi tarafından halka açık ücretsiz otopark olarak kullanılmasına izin verilmeyen Kızılay Meydanı girişindeki büyük kaya parçası ve kepçe kaldırılırken, bu kez girişe zincir vuruldu.

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile İl Özel İdaresi arasındaki Kızılay Meydanı tartışması yeni bir boyut kazandı. Daha önce girişine kepçe ve büyük kaya konarak otopark kullanımına izin verilmeyen Kızılay Meydanı'nda şok gelişme yaşandı. Haftalarca polis ekiplerinin başında nöbet tuttuğu kepçe ve kaya parçası yerinden kaldırılırken bu kez girişe zincir çekildi.

Belediyenin günlerdir Kızılay Meydanı'nda bekletilen kepçesini gece yarısı kaldırmasını fırsat bilen İl Özel İdaresi, vatandaşların araç park yeri olarak kullandıkları meydana araç çekilmemesi için girişe boydan boya zincir çekti. Vatandaşların şaşkınlıkla izlediği alanda bir de görev değişimi yaşandı.

Haftalarca kepçe ve kayanın başında nöbet tutan polis ekiplerinin yerine bu kez zabıta ekipleri beklemeye başladı. Değişimli olarak gece gündüz Kızılay Meydanı'nda nöbet tutan ekipler yaşanacak gelişmeleri merakla bekliyor.

KIZILAY MEYDANI ZİNCİRLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 17:15:00
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 17:43:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?