3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kocasını kalbinden bıçakladı

Bolu'da cep telefonu yüzünden çıkan kavgada karısı tarafından kalbinden bıçaklanan bir kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi Nergis Sokak'ta oturan İdris B. (47), karısının cep telefonunu kontrol ederken tanımadığı bir numarayı görünce tartıştığı eşi Ulviye B.'yi (37) dövmeye başladı. Mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile karısına saldırmaya çalışan İdris B.'nin elindeki bıçağı eşi Ulviye B. boğuşma esnasında elinden aldı.

Kavganın devam etmesi üzerine Ulviye B., 12 yaşındaki oğlu Özkan Ö.'nün önünde, bıçağı elinden aldığı kocası İdris B.'nin kalbine sapladı. Kanlar içinde yere yığılan İdris B., sokak kapısının önüne kadar sürünerek yoldan geçenlerden yardım istedi.

Kısa sürede olay yerine gelen 112 ekipleri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra İdris B.'yi İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırdı. İdris B. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay esnasında evde bulunan 12 yaşındaki Özkan Ö. olayın şoku ile evde saklandı. Polisin korku içinde bulduğu küçük çocuk, "Babam, annemi bıçaklamaya kalktı. Annemde bıçağı elinden alıp babamı bıçakladı" şeklinde ifade verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 12 Temmuz 2009 Pazar 15:08:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
hüseyin yılmaz IP: 88.251.57.xxx Tarih : 13.07.2009 01:05:03

ben hep demiştim..! bu Modern hayat ve teknoloji insanların içindeki şeytanıda dürteceğini ve aile mevhumunun bir gün yavaş yavaş göçeceğini..! gerçekten yazık..üzgünüm ama yaşadığımız zaman daha en güzel zaman..gelecekteki zamanı ve ailelerin nasıl çöktüğünü ise bekleyin ve görün..tıpkı şu ata sözü gibi ..KİMİN ELİ  KİMİN CEBİNDE::):):) gerçekten üzgünüm ..bende yakınınlarımdan birilerinde aynı olayı yaşamıştım .onlarınki  evilikleri mahkeme yolu ile ayrılmıştı..bunlar daha bilinenler..yaaa bilinmeyenler ise  :):) binlerce inannın binlerce.gerçekten çok yazıkkk..