30
Nisan
2024
Salı
BOLU

Köpük'ten iyi haber geldi

BULUT KÖPÜK'TEN İYİ HABER GELDİ

Bolu'nun doğa harikası Abant Tabiat Parkı yolunda 15 Nisan'da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan dizi oyuncusu Bulut Köpük, hayati tehlikeyi atlatarak yoğun bakımdan çıkarıldı.

Abant yolunda meydana gelen kazada, TRT'de yayınlanan 'Sen de Gitme' adlı dizi ile birçok filmde rol alan 31 yaşındaki Bulut Köpük ile arkadaşı Bulgan Bora Şahin yoldan çıkan otomobillerinin takla atması sonucu ağır yaralanmıştı.

Kazanın ardından Bulut ve Şahin ağır yaralı olarak Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılmıştı.

Yoğun bakımda kalan Bulut Köpük'ün yoğun bakımdan çıkarıldığını belirten Başhekim Prof. Dr. Hayri Öztürk, Bulgan Bora Şahin'in hâla yoğun bakımda olduğunu söyledi.

Köpük ve Şahin'in Abant İzzet Baysal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Acil Servisine getirildiklerinde ağır yaralı olduklarını belirten Prof.Dr. Hayrettin Öztürk, şöyle konuştu: "Şu an Bulut Köpük hayati tehlikeyi atlattı. Bilinçsel fonksiyonları düzelmekte. Ödem tedavileri kesildi. Ağızdan beslenmeye geçecek durumda. Tüm bu güzel gelişmeler sonucunda hastamızı yoğun bakımdan çıkarttık. Bundan sonraki rehabilitasyon tedavisini ailesi, sosyal koşulları nedeniyle ikamet ettikleri Ankara'da

yapılmasını istedi. Biz de hastamızı Ankara'ya sevk ettik. Bulut hanım hastanemize getirildiğinde ağır yaralı haldeydi. Durumu gerçekten kritikti. Bugün kendisini yoğun bakımdan çıkarttık. Mucizevi bir şekilde ölümden döndü diyebiliriz."

İHA
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2011 Perşembe 13:09:00
Güncelleme :29 Nisan 2011 Cuma 16:36:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?