3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Koyulhisarlılar Bolu'da buluştu

Koyulhisar ve Köylere Hizmet Götürme Vakfı, Bolu'nun Göynük ilçesinde 3 gün süren dostluk ve birlik gezisi düzenleyerek Koyulhisarlıları bu programda bir araya getirdi.

Koyulhisar Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Koyulhisar ve Köylere Hizmet Götürme Vakfı'nın Bolu'nun Göynük ilçesinde dostluk ve birlik gezisi düzenlediği bildirildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, 3 gün süren toplantıda ilçenin sorunlarının ele alındığını ve yapılan çalışmaların masaya yatırıldığını ifade ederek, birlik ve beraberliğin pekiştiği programın ilçe açısından önemli olduğunu söyledi.

Başkan Eren, toplantıya Koyulhisar Kaymakamı Mehmet Kurt ile birlikte katıldıklarını ifade ederek programı düzenleyen Koyulhisar ve Köylere Hizmet Götürme Vakfı Başkanı Mustafa Karsavuran ile emeği geçen diğer yetkililere teşekkür eti. Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren, bu tür organizasyonların devam etmesi temennisinde bulundu.

Koyulhisar ve Köylere Hizmet Götürme Vakfı Başkanı Mustafa Karsavuran ise vakıfları tarafından her yıl geleneksel olarak bu tür organizasyonların yapıldığını ifade etti. Karsavuran bu yıl 7.'sini düzenledikleri programa gösterilen ilgiden dolayı katılımcılara teşekkür ederken, "Vakfımızın amacı, mütevelli heyet üyelerimiz ile Koyulhisarlı bürokratlarımızı her yıl bir araya getirerek birlik, beraberlik ve dostluğumuzu geliştirmektir. Dostluk ve birlik gezisi adını verdiğimiz programımızda düzenlediğimiz toplantıda ilçemizin potansiyellerini, sorunlarını ve çözüm önerilerini de masaya yatırdık. Toplantıda ayrıca vakfımızın, Koyulhisar derneklerinin çalışmaları anlatıldı. Programın ilçemiz adına faydalı geçtiğini düşünüyoruz" dedi.

Karsavuran, ayrıca Koyulhisar ve Köylere Hizmet Götürme Vakfı'nın her yıl yükseköğrenim gören Koyulhisarlı öğrencilere burs verdiğini hatırlatarak, toplantıda burs verilen öğrenci sayısını da artırdıklarını ifade etti.

Koyulhisar ve Köylere Hizmet Götürme Vakfı Başkanı Mustafa Karsavuran toplantıya katılan Bolu Vali Yardımcısı olan hemşehrileri Cemal Yılmazer'e, Bolu Ağır Ceza Hakimi Yusuf Zabun'a, Koyulhisar Kaymakamı Mehmet Kurt'a, Koyulhisar Belediye Başkanı İlhan Eren'e, Ak Parti Sivas Milletvekili Selami Uzun'a İstanbul'daki Sivaslı İşadamları Derneği Başkanı Mustafa Aydoğdu ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

iha
Yayın Tarihi : 5 Mart 2008 Çarşamba 12:13:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?