3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kupa macerası sona erdi

BOLUSPOR'UN KUPA MACERASI SONA ERDİ

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor Türkiye Ziraat Kupası'ndan Hacettepe'ye son dakika golüyle 2-1 yenilerek elenirken, Teknik Direktör Levent Eriş, "Kupadan elenmemizin tek sorumlusu benim. Ancak ciddiyetsiz bir kadro ve oyun olduğunu kabul edemem" dedi.

Boluspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Hacettepe maçını ciddiye almadıklarını yönündeki eleştirilere, "Hacettepe maçını ciddiye almadığımız yönündeki eleştirilere katılmıyorum. Tavşanlı Linyitspor maçı kadrosundan 7 oyuncum sahadaydı. Geniş kadroya sahibiz. Yedek kadroyla kupada mücadele ettiğim eleştirilerine katılmam mümkün değil. Sahada Tavşanlı maçında mücadele eden 7 oyuncumuz vardı. Tabii ki 3-4 oyuncumuzda oynamayan oyunculardan olacaktır. Bundan doğal bir şey olamaz. Rakibi hafife almak söz

konusu bile olamaz. Kupadan elenmemizin sorumlusu benim" dedi.

Levent Eriş, "En büyük arzumuz gruplara kalmaktı. Kupada mücadele etmemiz hem futbolcularımızın maç kalitelerini yükseltmek hem de lige daha iyi motive olmaları açısından önemliydi. Ayrıca kulübe ekonomik olarak destek sağlamak istiyorduk. Başaramadık" diye konuştu.

Yan toplardan gol sıkıntısının bir an önce çözmek zorunda olduklarını ifade eden Eriş, "Maalesef yan toplardan büyük sıkıntı yaşıyoruz. Bu sorunu bir an önce çözmeliyiz. Oyuncularıma korkusuz olmalarını aşılayacağım. Yan toplar ilerleyen haftalarda canımızı yakabilir. Bunun önlemini en kısa sürede alacağım" dedi.

Taraftarın sağduyulu olması gerektiğini ifade eden Levent Eriş, "Taraftarımızın daha sağduyulu olması gerektiğini düşünüyorum. Maç sonunda futbolcularla kısa süren gerginlik yaşandı. Ancak benim futbolcum taraftarına küfür etmez. Taraftarımızın bize güvenmesini istiyorum. Kupadan elendik ama lig bizim için uzun maraton. Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Kupadan elenmemizdeki en büyük sorumlu benim. Bütün sorumluluğu üzerime alıyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2010 Perşembe 14:30:02
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 14:38:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?