6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Kur'an ziyafetini 2 bin kişi dinledi

Bolu Belediyesi'nin, 3. Geleneksel Ramazan Şenlikleri kapsamında Kapalı Spor Salonu'nda düzenlediği 'Bolulu Hafızlardan Kur'an Ziyafeti" yaklaşık 2 bin kişinin katılımı ile yapıldı.
 
Bolu Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen Bolulu Hafızlardan Kur'an Ziyafeti programında, Bolu'dan yetişip de halen İstanbul ve Ankara'daki büyük camilerde imam hatiplik görevi yapan imamlar, okudukları Kur'an-ı Kerim, kaside ve ilahilerle katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattılar.
 
Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı konuşmada, salonu hınca hınç dolduran Bolululara teşekkür etti. Yapılan organizasyonda Bolu Belediyesi'nin aracı olduğunu söyleyen Başkan Yılmaz, katılım gösteren vatandaşlara ve Bolulu hafızlara şükranlarını sunarak, "Ramazan Ayının son 10 günü içinde Kadir Gecesi saklıdır. O büyük gece, bu gecedir inşallah" dedi.
 
İmam Hatip Lisesi Din Kültürü Öğretmeni Veysel Çetinkaya sunumunda gerçekleşen programda Bolulu Hafızlar Süleymaniye Camii İmamı Ekrem Nalbant, Ankara Kocatepe Camii İmamı Kadir Temel, Eyüp Camii İmamı Metin Çakar, Fatih Camii İmamı Osman Şahin, Beyazıt Camii İmamı Suat Gözüt, Rüstem Paşa Camii Müezzini Erkan Nalbant Kur'an-ı Kerim, kaside ve ilahiler okudular.
İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2006 Pazar 16:52:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?