3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Kurban kesimi için kuralar çekildi

KURBAN KESİMİ İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ

Bolu'nun Gerede ilçesinde kurban kesimi için yapılan kura çekiminde Belediye Başkanı Ömer Baygın 18'inci sırada yer aldı.

Gerede belediyesi tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban kesimi için kura çekimi yapıldı. Her yıl Kurban Bayramında verdiği hizmetle vatandaşların takdirini kazanan ve büyük ilgi gören Belediye Mezbahanesi, Kurban Bayramı'nda kurban kesimi hizmeti için hazırlıklarını tamamladı. Veteriner Hekim Hüseyin Bal gözetiminde 4 kasap ve 10 yardımcı personel ile hijyenik ortamda kurban kesme hizmeti verilecek. Kurban kesme bedeli olarak bu yıl Belediye Encümeninin aldığı karar gereği 80 TL ücretin yanı sıra bu miktarı emlak servisine yatıranlar kuraya girdiler. Kura çekimi Gerede Belediyesi toplantı salonunda yapıldı. Çekilen kura sonunda Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın 18'nci sırada yer alırken, başkan yardımcısı ise 27'inci sırada yer aldı.

Gerede Belediye Başkanı Ömer Baygın, her Kurban Bayramında mezbahanede hijyenik ortamda, tecrübeli ve titiz personelle Kurban Kesimlerini gerçekleştirdiklerii belirterek, "Mezbahanemize her yıl olduğu gibi bu yıl da hemşerilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. 62 vatandaşımızın kurbanlarını keseceğiz. Bu kesimler öncesi kuralarımızı çektik. Kurban kesimi kuraları da kimseye öncelik tanınmadan, gayet şeffaf ve açık bir şekilde yapıldı. Bana 18. sıra Başkan Yardımcıma 27. Sıra çıktı. Bu vesileyle hemşerilerimin yaklaşan Kurban Bayramını aileleri ve sevdikleri ile birlikte huzur, sağlık ve mutluluk içersinde geçirmelerini diliyorum" dedi.

KURBAN KESİMİ İÇİN KURALAR ÇEKİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 16:55:05
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 17:16:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?