3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Levent Eriş imzayı attı

BOLUSPOR'DA LEVENT ERİŞ İMZAYI ATTI

Bank Asya 1. Lig takımlarından Boluspor, teknik direktör Levent Eriş'le sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında yapılan imza törenine Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Futbol Şube Sorumlusu Nedret Yıldız, Basın Sözcüsü Tuncay Alnıak, başkan yardımcıları, yöneticiler ve taraftarlar katıldı.

Geçen yıl Giresunspor'da başarılı bir sezon geçiren tecrübeli teknik adam, dört yardımcısıyla beraber kendilerini Kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Yeni sezonda şampiyonluk için sıkı çalışacaklarını söyleyen Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu, Levent Eriş'in Boluspor'a hayırlı olmasını

dileyerek, "Arkadaşlarımızla konuştuk ve vermiş olduğumuz karar gereği Levent Eriş hocamızla çalışma kararı aldık. İlk adımı atıyoruz. Bunun Boluspor'a hayırlı olmasını diliyorum. Hedeflerimize ulaşmak için Allah'a dua ediyorum. İnşallah Allah yardımcımız olur. Birlik ve beraberlik içerisinde mutlu sona ulaşırız" dedi.

Teknik direktör Levent Eriş ise Boluspor Başkanı Emin Semercioğlu ve yönetim kurulu üyelerinin kendileriyle hedefe koşmak istediğini belirtti. Eriş, Boluspor'da olmaktan gurur duyduğunu söyleyerek, "Boluspor'un Süper Lig'de olması için el birliği ile gönül gönüle birlikte hareket etmek durumundayız. Sadece ben ve ekibinin şampiyonluğu istiyoruz diye bir başarıya ulaşma gibi bir düşüncemiz yok. Bu bir ekip çalışmasıdır. Başkanımızdan yönetim kurulumuza, taraftarımızdan basınımıza kadar herkese görev

düşüyor. Kimseye hayal tacirliği yapmayacağız. Sadece gerçekleri yansıtıp yola çıkarak, ayağımızı da yorganımıza göre uzatarak kesinlikle kulübümüz en ufacık bir zarara uğratmadan hayırlısıyla hedefe ulaşacağız. Bu hedefe ulaşmak için her şeyi yapacağız" şeklinde konuştu.

Futbolun bir oyun olduğunu ve zaman zamanda sıkıntılar yaşanabileceğini belirterek, "Uzun bir maraton, bu maratonda inişler çıkışlar da olacaktır. El birliğiyle bu mücadelenin sonu bizim için değerli. Sonunda da yıllardır süre gelen bu ivmeye bizde son bir noktayı koymak istiyoruz. Bunun için buradayım, bunun için tercih edildiğimi düşünüyorum. Bizde bize inanları mahcup etmemek için elimizden geleni tüm gayreti, hatta daha fazlasını sergileyeceğiz" ifadelerine yer verdi.

BOLUSPOR'DA LEVENT ERİŞ İMZAYI ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 2 Haziran 2010 Çarşamba 14:46:05
Güncelleme :3 Haziran 2010 Perşembe 13:41:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?