6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Levent Kırca parodilerini aratmadı

Bolu'nun Bahçelievler Mahallesi'nde, aldığı alkolün etkisiyle direksiyon başında uyumaya başlayan sürücü, polis ekiplerine zor anlar yaşattı. 

Olay saat 23:30'da meydana geldi. 14 AN 066 plakalı otomobili ile evine giden C.K., seyir halindeyken yolun ortasında aracını durdurdu. Otomobilin farları açık halde direksiyonda uyumaya başlayan C.K.'yı gören vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, alkollü sürücüyü uyandırmak için dakikalarca uğraş verdi. Bir türlü uyandırılamayan alkollü sürücüyü konuşturmaya çalışan polis ekipleri, bu girişimleri de başarısız olunca olay yerine 12 acil ekipleri çağırıldı. 112 ekipleri tarafından uyandırılan ve konuşmaya başlayan C.K., bir şeyinin olmadığını ve evine gitmek istediğini söyledi. Ambulansa bindirilmek istenen sürücü bir süre dirense de sağlık ekibinin ısrarları sonucu otomobilden inmeyi kabul etti. 

Aşırı alkolün etkisiyle otomobilinin anahtarını kaybeden C.K., aracın içinde anahtarı aramaya başladı. Otomobilin her tarafına bakan ancak anahtarı bulamayan alkollü sürücü, ambulansa bindirilerek ilk müdahalesi yapıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu ve hastaneye gitmek istemediği için ambulanstan indirilen C.K., polis ekiplerinin "Kimseniz yok mu?" sorusuna, "Arkadaşım, dostum kimsem yok benim, yalnızım" cevabını verdi. Polislerin gitmek için ikna edemediği alkollü sürücü, bu seferde gazetecilerle uğraşmaya başladı. Alkollü sürücü., "Gazetecilerin bir rahatsızlığınız mı var? ", sorusuna, "Evet hastayım, ama ben sana hastayım. Gidin kardeşim, siz kimsiniz beni eve bırakıyorsunuz?" yanıtını verdi. 

Trafik polisleri, otomobil park halinde olduğu için alkol muayenesi ve cezai işlem uygulamazken, otomobil ve sürücüsü yakınları tarafından olay yerinden götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2006 Çarşamba 10:04:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?