3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Lig başlamadan tartışma başladı

BOLU ASKF BAŞKANI'NDAN ELEŞTRİLERE YANIT

Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Naci Parlak, geçtiğimiz sezon amatör liginde bazı hakemlere çeşitli nedenlerle görev verilmemesinin sıkıntı yarattığını belirterek, bu durumun 2009-2010 sezonunda tekrarlanmaması gerektiğini dile getirdi.

İl Hakem Kurulu ile Futbol Hakemleri Derneği arasında yaşanan tartışmalardan şahsının ve başında bulunduğu kurumun da zarar gördüğünü belirten Naci Parlak, "Bazı kişi ve kurumlar şahsıma ve başında bulunduğum kuruma iftira atmakta ve yakışık olmayan sözler sarf etmektedirler. Futbol Hakemleri Derneği ile İl Hakem Kurulu arasında bitmek tükenmek bilmeyen kavgaları bizlere sirayet etmiştir. Geçtiğimiz yıl amatör müsabakalar çok kısıtlı hakem sayısı ile götürülmeye çalışılmıştır.

Bizlerde bunun doğru olmadığını ileride müsabakalarda hakemlerden dolayı çıkabilecek sıkıntıları anlatmaya çalıştık. Ama anlatamadığımızı düşünüyorum" ifadesine yer verdi.

Her şeye rağmen 2008-2009 sezonunda yaşananları bir kenara bırakıp ve 2009-2010 sezonunda yeni bir sayfa açmaya karar verdiklerini dile getiren Parlak, "2009-2010 sezonu için yeni bir sayfa açmaya karar verdik ama bu durum da kısa sürdü. Daha Amatör Ligimiz başlamadan tartışmalar, kavgalar başladı. Bizler kavganın tarafı olmak istemiyoruz. Şahsımıza ve kurumumuza hakaret edilmediği sürece, bundan sonra da basın bildirisi yayınlayarak kimseyi üzmek istemiyoruz. Yeni sezonda herkese başarılar diliyorum. Bolu amatör spor kamuoyu bizden daha güzel şeyler beklemektedir" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ekim 2009 Cumartesi 16:18:01
Güncelleme :10 Ekim 2009 Cumartesi 17:31:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?