3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Liselilerin matematik yarışı

OYAK Grubu tarafından Türkiye'nin değişik 17 ilinde yapılan Liselerarası Matematik Yarışması'nı Bolu etabında öğrenciler yarışmaya yoğun ilgi gösterdi.

Bolu'da, OYAK Grubu'nun bu yıl 7.'sini düzenlemekte olduğu 2009 Yılı Liselerarası Matematik Yarışması'nın il birinciliği yemeğine, Bolu Çimento Fabrikası ev sahipliği yaptı.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Atilla Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda öğrencinin katıldığı yemekte konuşan Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Mali ve İdari Genel Müdür Yardımcısı Memiş Vanlı, "Bugün yapılan sınavda vermiş olduğunuz yanıtlar, TÜBİTAK'taki öğretim görevlileri tarafından değerlendirilecek. Aranızdan hangi takımın İstanbul'da ilimizi temsil edeceği, 14 Ocak 2009 Çarşamba günü, saat 18.30'da Termal Otel'de yaapılacak olan kokteyl ile sizlere bildirilecektir. Bu gibi yarışmalarda kazanmak önemlidir ancak, daha da önemlisi bu yarışmalara katılma cesaretini göstermektir. Sizleri, bu güzel organizasyonda yer aldığınız için tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Anadolu Lisesi'nde düzenlenen yarışmada öğrenciler kıyasıya yarıştı.

iha
Yayın Tarihi : 16 Kasım 2008 Pazar 11:18:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?