6
Mayıs
2024
Pazertesi
BOLU

Maç öncesi şok!

Bank Asya 1.Lig takımlarından Boluspor'da Senegalli oyuncu Omar Wade'nin adalesinde yırtık olduğu ve üç hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Ligde aldığı kötü sonuçlarla zirveden uzaklaşan ve şampiyonluk ümidini yitirmeye başlayan Boluspor'a bir kötü haber de Senegalli Omar Wade'den geldi.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Adanaspor karşılaşmasında sakatlığı nükseden ve Ankara'da özel bir hastanede MR'ı çekilen Senegalli oyuncunun arka adalesinde yırtık tespit edildi.

Taraftarların büyük umut beslediği siyahi oyuncunun adalesinde iki buçuk santim yırtık çıktığı ve üç hafta sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Omar Wade'nin yanı sıra yine aynı maçta sakatlanarak oyundan çıkan savunma oyuncusu Cemil Vatansever'in durumunun ciddi olmadığı ve Göztepe karşılaşmasında forma giyebileceği öğrenildi.

Diğer yandan, Kırmızı-beyazlı ekipte zorlu Göztepe maçının hazırlıkları sürüyor. Karaçayır'da günü tek idmanla geçiren Boluspor'da planlar üç puan üzerine yapılırken, teknik direktör Özcan Kızıltan'ın da kaderini belirleyecek maç öncesi camiada büyük bir sessizlik hakim oldu.

iha
Yayın Tarihi : 23 Şubat 2012 Perşembe 15:51:13
Güncelleme :23 Şubat 2012 Perşembe 15:54:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?