3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Meclis üyesi sanal aşk kurbanı oldu!

Cumhuriyet Halk Partili İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Tanyar'ı, eşinin internette tanıştığı ve aşk yaşadığı kişinin öldürdüğü ortaya çıktı.

Tanyar'ın eşi, adam öldürmeye azmettirmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Önceki gece Bahçelievler Mahallesi'ndeki evinde eşinin banyoda olduğu sırada yatağında uyurken öldürülen CHP'li İl Genel Meclis Üyesi Fahrettin Tanyar'ın ölümünün altındaki sır perdesi aralandı. Olaydan sonra gözaltına alınan ve ifadesi sonrası serbest bırakılan eşi Serap Tanyar, dün gece polis ekipleri tarafından tekrar gözaltına alındı. Polis ekipleri, Serap Tanyar ve 2 çocuğunu çapraz sorguya alırken, Tanyar'ın çelişkili ifadeleri kuşkuları kadının üzerine çevirdi. Sabah saatlerinde Cumhuriyet Başsavcısı'na ifade veren Serap Tanyar, tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye sevk edildi. Tanyar, adam öldürmeye azmettirmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.


İddiaya göre, Serap Tanyar, internette tanıştığı ve ismi belli olmayan şahısla aşk yaşadığı ve bu adama kocasını öldürttüğü öğrenildi. Polis kaynaklarından alınan bilgiye göre, olay gecesi kapıda hiç zorlama olmaması ve Fahrettin Tanyar'ın vücudunda boğuşmaya dair izler olduğu, ayrıca duvardaki kanların olaydan yarım saat önceye ait olduğu öğrenildi. Zanlının yakalanması için çalışmalar devam ediyor.
Cinayetin işlendiği ev ile adliye binası arasında 50 metre uzaklık bulunması dikkat çekti. Serap Tanyar'ın tutuklandığı dakikalarda, evin önünde kocası için cenaze töreni düzenleniyordu.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 17:22:42
Güncelleme :27 Ağustos 2008 Çarşamba 00:16:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet gülkaya IP: 88.226.29.xxx Tarih : 28.08.2008 20:31:37

belirli bir yaşa gelmiş ve çocukları olmuş birinin bu şekilde vahimce bir cinayete neden olması hayret verici mademki kocanı sevmiyorsun medeni bir şekilde boşanabilirdin allahın verdiği canı allah alır bu şekilde yapmakla ne oldu umdugun hayatımı buldun suçsuz bir koca mezara altatan ve cani bir kadın hapise hiçmi çocuklarını düşünmedin bence kadında suç oldugu kadar 3 ay önce evlenmiş bir adamın böyle bir ilişkiye girmeside cezasız kalmamalı öyle bir ceza verilmeliki bu gibi durumların bir daha ortaya cıkmasının önlenmesi evliliğinden memnun olmayan bu yola başvuracagına bsansın istedi hayatı yasasın yeterki suçsuz birinin canına kast edip öldürmesin her suç bir sekilde ortaya cıkar bu acıdan guvenlik kuvetlerini kutluyorum