3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Metin ilgiden memnun

AK Parti Bolu Milletvekili Fatih Metin, vatandaşın ilgisinden oldukça memnun kaldıklarını söyleyerek, "Halkın desteğiyle durmak yok yola devam" dedi.


Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'la birlikte seçim gezilerine katılan Fatih Metin, vatandaşların yapılan hizmetlerden memnun olmasının ve sokakta gezerken gösterilen ilginin kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. Metin, "Doğalgaz, 1991 yılından bugüne çok konuşulan ama bizim dönemimizde başlatılan ve bugün itibariyle bitirilen bir projemizdir. 2002 yılında 9 ilde doğalgaz var iken şimdi bu sayı 59 ile ulaşmıştır. Bundan duyduğumuz memnuniyeti tekrar dile getirmek istiyorum. Memnuniyetimize mutluluk katan başka bir konuda vatandaşlarımızın bizlerden duyduğu memnuniyeti dile getirmesidir.

İnşallah bizler de vatandaşlarımızın takdirlerine layık olacağız" diye konuştu. Doğalgazla büyük bir tasarruf sağlayacaklarını söyleyen Metin, "Çok önemli iki hususu var. Doğalgaz ile bunu belirtmek istiyorum. Evlere verilme konusunda şirket çalışma aşamasında ama bugün itibariyle üniversitemiz ve Arçelik firmamız doğalgazı kullanıyor. Üniversitemiz ve Arçelik firmasının doğal kullanmasında tasarruf açısından büyük rakamlar var. Üniversitemiz doğalgazı kullanmaya başladığı gün itibarıyla yıllık 3.5 milyon TL bir rakamdan tasarruf etmiş oluyor. Aynı şekilde Arçelik firmamız da bugün itibariyle yıllık 600 bin TL'lik bir tasarruf etmiş oluyor. Üniversitemize, şirketlere, sanayimize ve tüm Bolumuza vermiş olduğumuz gururu yaşıyoruz. Bolu Belediyemizle ve milletvekillerimizle Bolumuz'a tüm vatandaşlarımıza layık olmaya çalışacağız. Vatandaşlarımızın desteğiyle durmak yok, yola devam" ifadelerini kullandı.

iha
Yayın Tarihi : 17 Mart 2009 Salı 17:58:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?