3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Metin'den müjdeli haber

AK PARTİ BOLU MİLLETVEKİLİ FATİH METİN'DEN MÜJDE

AK Parti Bolu Milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık Divanı Üyesi Fatih Metin, Bolu Ağız ve Diş Hastanesi binası için gerekli ödeneğin çıkartıldığının müjdesini verdi.

Fatih Metin, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Bolu halkı için her şeyin en iyisini elimizden geldiği kadar yapmaya gayret ederek yoğun çaba harcıyoruz. Çabalarımızda gün geçtikçe yüzümüzü güldüren sonuçlar veriyor. Halkımıza hizmette sınır tanımayan hükümetimizin Bolu halkı için büyük önem taşıyan hastanelerimize yenisini ekliyoruz. İhalesi 9 Aralık 2009 günü yapılacak olan Bolu Ağız ve Diş Hastanesi binası yapımı için 6.500.000 TL ödenek sağlanmıştır" dedi.

Milletvekili Metin Bolu'nun modern bir diş hastanesine kavuşacağını belirterek, "Söz konusu diş hastanesi halen hizmet vermekte olan İzzet Baysal Devlet Hastanesi Merkez Ünitesi Kampüs alanının doğu kısmına yaptırılacak olan modern tesiste, 6 bin 300 metrekare kapalı alan, 45 diş ünitesi, 1 adet genel ameliyathane, 2 adet lokal ameliyathane, 8 yatak kapasitesi projelendirilmiş olup, inşaat işinin 2010 yılı sonunda bitirilmesi planlanmıştır" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Kasım 2009 Pazar 14:25:02
Güncelleme :15 Kasım 2009 Pazar 14:40:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?