3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

MHP adayı sokakları karış karış geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı Mustafa Ramazan, İzzet Baysal Caddesi esnafını ziyaret etti.

İzzet Baysal Caddesi'nde bulunan dükkânları ziyaret ederek hem kendisini tanıttı hem de Bolu ile ilgili şikayet ve önerileri dinledi.


Ziyaretlerde düzenledikleri anket konusunda da bilgiler aktaran Ramazan, vatandaşlardan destek isterken, daha güzel bir Bolu için yapacakları çalışmaları da anlattı. Cadde esnafına gerçekleştirdiği ziyaretlerde en çok trafikten şikayetçi olan esnaf, bu soruna bir an önce çözüm bulunması gerektiğini ifade etti. Bu görüntünün Bolu'ya yakışmadığını dile getiren esnaf, Bolu'nun en büyük sorununun trafik olduğuna dikkat çekti.

Bu ziyaretlerde esnaflardan gelen istek ve şikayetleri dinleyen Mustafa Ramazan ise, hem destek istedi hem de yaptıkları çalışmalar hakkında esnaflara bilgiler aktardı. Daha güzel bir Bolu için bu siyasi arenaya indiğini ve Bolu Belediye Başkanlığı'na talip olduğunu söyleyen Ramazan, bu konuda vatandaşlardan da destek istedi. Güzel projeler için bir anket başlatacaklarını vurgulayan Ramazan, "Bolu halkının sorunları dinleyip buna göre projeler ürettiğimiz için bu yaptığımız ziyaretlerin ehemmiyeti son derece büyük.

Bir anket hazırlıyoruz, kısa zaman içinde vatandaşlarımıza ulaştıracağız. Bu ankette vatandaşlardan aldığımız öneri ve şikayetleri değerlendirip yine vatandaşlarımızın yararına önemli projeler geliştirmekte kullanacağız. Ben bu göreve Bolu için Bolu Halkına hizmet için talibim. Bu ankette daha iyi bir Bolu için. Bu yüzden bu anket bizim için çok önemli. Vatandaşın sıkıntılarını bilmeliyiz ki daha iyisi için çalışmalar yapalım. Başlatacağımız bu anketin sonuçlarını da yine daha sonra kamuoyu ile paylaşacağız" dedi.

İha
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2009 Salı 15:54:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?