3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

MHP'de birlik beraberlik gecesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu Belediye Başkan adayı Mustafa Ramazan, geçmişten bu güne partide görev yapan tüm yöneticilerin katıldığı "Birlik ve Beraberlik Gecesi" düzenledi.


MHP Bolu Belediye Başkan adayı Mustafa Ramazan tarafından Bolu Öğretmenevi'nde "Birlik ve Beraberlik Gecesi" düzenlendi.

İl ve ilçe eski başkanları, belediye meclisi eski üyeleri, il genel meclisi eski üyeleri, partide görev yapan eski ve yeni yöneticiler, kadın kolları, gecede seçim çalışmaları hakkında istişarede bulundu. Yoğun bir katılımla gerçekleşen Birlik ve Beraberlik Gecesi'nde seçim çalışmaları masaya yatırıldı. Gecede konuşan MHP İl Başkanı Yalçın Bütüner, "9 Şubat 2009'da partimizin 40. kuruluş yılı kutlamalarını gerçekleştireceğiz. 40. gurur yılımızda Bolu'da Mustafa Ramazan ile bir zafer yakalayacağımıza inanıyoruz. Partimizin politikaları sayesinde DYP, ANAP, SP, CHP ve DSP'den partimize önemli bir katılım olmuştur. Özellikle Dörtdivan, Seben ve Karacasu'da bu katılım yoğun şekilde olmuştur" dedi.
"Birlik ve Beraberlik Gecesi" ile tüm partilileri seçim öncesi harekete geçirmek amacında olduklarını dile getiren MHP Bolu Belediye Başkan adayı Mustafa Ramazan ise, "Ülkemiz çok ciddi sorunlarla karşı karşıyadır. Siyasal
iktidarın ekonomik krizin Türkiye'yi teğet geçtiğine dair açıklamaları gerçekleri yansıtmamaktadır. Bir yandan bölücü terör faaliyetleri tırmanmakta, diğer yandan kurumlar arası çatışma ve kutuplaşmalar kendini göstermektedir. Vurdumduymaz AKP iktidarıyla, milletimiz her geçen gün daha fazla felakete sürüklenmektedir. Türkiye bir çıkış yolu aramaktadır. Bu çıkışın demokrasi içinde olması gerekmektedir. Önümüzdeki seçimleri önemsemeli ve tek başına Milliyetçi Hareket iktidarının adımını atmalıyız. 29 Mart seçimleri Bolu için de çok her yönüyle çok önemlidir. İki metropol arasındaki Bolu kasaba hüviyetinden kurtulamamıştır. Şimdiye kadar Bolu'yu yönetenler, göç baskısı altında olmayan ve nüfusu artmayan bu şehri geliştirememiş, hırs ve enerjiden yoksun bırakmışlardır. İlimizdeki mevcut yönetim devam ettikçe Bolu'yu daha kötü günler bekleyecektir. Sizler Bolu için çıkış yolunu tüm dinamikleriyle birlikte harekete geçirecek hareketin önderlerisiniz. MHP Bolu Belediye Başkan adayı olarak partim adına girdiğim yarıştan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2009 Pazartesi 20:25:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?