3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

MHP'den Başbakan'a BDP tepkisi

MHP İL BAŞKANINDAN BAŞBAKANA BDP TEPKİSİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, MHP'yi BDP ile aynı cephede göstermesini sert bir şekilde kınadı.

MHP İl Başkanı Sabri Şatıroğlu, düzenlediği basın toplantısında, "Milliyetçi Hareket Partisini BDP ile aynı cephede gösteren Başbakan Erdoğan'ın Referandum süreci içerisinde nefsi bir kez daha ortaya çıkmıştır."dedi.

Şatıroğlu, "Yalan, riya ve iftirayı siyaset aracı haline getirmiştir. Sayın Başbakan ideolojisi, inancı ve savunduğu değerleri herkesçe bilinen Milliyetçi Hareket Partisini BDP İle aynı kefeye koyarak milletimizin aklına da hakaret etmiştir. Bir uçuk benzetme ile bir muhterem din adamı için 'Meyhaneden çıkmıyor' demek ne kadar ahlaksızca ve anlamsızca bir iftira ise MHP ile BDP ye " birlikte hareket ediyorlar" demek o kadar anlamsızca yapılan bir iftiradır. Böylece nefsini öne geçiren Sayın Başbakan iftiracılıktan suçüstü yakalanmıştır. Türk Milleti bilmektedir ki MHP ile BDP birbirinden ne kadar farklı ise AKP ile BDP birbirine o kadar yakındır. Hatırlanacağı gibi referandum kararı alındığında 'evet' oyu vereceğini açıklayan BDP'nin neden boykot kararı aldığı kulislerde konuşulmaktadır. AKP, BDP ile olan ilişkilerinde batı Anadolu dan gelecek oyların 'Hayır'a dönüşebileceği endişesi ile gizli tutmaktadır" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ağustos 2010 Pazar 16:44:05
Güncelleme :15 Ağustos 2010 Pazar 17:28:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?