3
Mayıs
2024
Cuma
BOLU

Milli Eğitim'de hüzünlü veda

BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE HÜZÜNLÜ VEDA

Bolu'da uzun yıllardır İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Günay Gül emekli olarak görevinden ayrılırken gözyaşlarıyla uğurlandı.

Eğitime hizmet eden ve Bolu Milli Eğitim Müdürlüğünde çeşitli görevlerde bulunan Milli Eğitim Müdür yardımcısı Günay Gül emekli oldu. İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılan veda törenine Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleri ve Milli Eğitim çalışanları katıldı. Memuriyet hayatına 1963 yılında başlayan Günay Gül, son yıllarda okullardaki spor faaliyetleri ile ilgili bölüm olan Okul İçi Beden Eğitimi Spor ve İzcilik bölümünde görev almıştı. Ağırlıklı olarak Bolu olmak üzere Çanakkale ve Yozgat illerinde de görev alan Günay Gül, Milli Eğitim Bakanlığı'na 40 yıl hizmet etti.

Yapılan törende bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer, "Bolu Milli Eğitim Müdürlüğü'nden bir Günay Gül geldi geçti. Ama iyi izler bırakarak geçti. Günay Bey için herkes örnek bir insan diyor. Kendisi gerçekten arkasında çok olumlu düşünceler bıraktı, çok başarı ve iyi izlenimler bıraktı. Her zaman kendisi bizlere örnek oldu. Ben kendisine bundan sonraki hayatında sağlıklar ve mutluluklar diliyorum" dedi.

Bolu'da 17 yıl görev yaptığını ve bu 17 yılda çok güzel günler geçirdiğini söyleyen İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Günay Gül, "Bu zaman diliminde beraber çalıştığım herkese yardımlarından dolayı teşekkür ederim. Bu tür zamanlarda konuşmak oldukça zordur ama en güzel söz söylenmemiş sözdür, allahaısmarladık" diye konuştu.

Törende duygu dolu anlar yaşandı. Milli Eğitim Müdürü Recep Sezer'in, Gül'e çiçek takdim etmesi sırasında çalışanlar ve Gül gözyaşlarına boğuldu. Emekli olan Günay Gül daha sonra ayakta alkışlanarak uğurlandı.

BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE HÜZÜNLÜ VEDA
BOLU İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ'NDE HÜZÜNLÜ VEDA
İHA
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2010 Çarşamba 16:27:01
Güncelleme :20 Ocak 2010 Çarşamba 16:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?